İşte Hadi bugün 5 Şubat 2019 Salı 20.30 joker kodu ve ipucu sorusu (Fizy Müzik Gecesi)

Mobil canlı para ödüllü bilgi yarışması Hadi yarışmaları hafta sonu sadece 20.30'da düzenleniyor. Hafta içi yarışmalar bazı günler 11.30'da hafta için tüm gün 12.30 ve 20.30'da yapılıyor. Hadi yarışması sosyal medya hesabından "hadi bugün 12.30'da! Orta oyunu icrası ustalık gerektiren, toplumumuzu birebir yansıtan ikonik karakterlerle özdeşleşmiş geleneksel bir tiyatro türüdür. Bugünkü ipucumuz da büyük üstadımız İsmail Dümbüllü ile eşleşmiş bir orta oyunu karakteriyle alakalı. Orta oyununda çoğu kez saf ve ahmak uşak rolünde oynayan komik karakterin adı nedir?" denildi. Hadi tarafından yapılan açıklama şöyle: "hadi bu akşam fizy Müzik Gecesi 20:30’da! Ödül fizy katkılarıyla 30.000TL! 30.000 TL ödüle 30.000 joker gün içinde fizy instagram adresinde olacak! Joker kazanmak için hemen @fizyofficial instagram adresini takip et, jokerini kap! Yarışmaya herkesten bir adım önde başla @fizyofficial" Hadi tarafından ipucunun Fizy uygulamasında olduğu aktarıldı. "Popüler Dizi Müzikleri" listesinin 3'üncü şarkısının dinlenmesi gerektiği belirtildi. Ayrıca, "Hadi bu akşam 20:30’da! Ödül fizy katkılarıyla 30.000TL! Bu akşamın ipucu da fizy'den geliyor. İpucu için hemen fizy’e git, ''Popüler Dizi Müzikleri'' listesindeki 3. şarkıyı seslendiren sanatçıyı not etmeyi sakın unutma! Yarışmaya herkesten bir adım önde başla" paylaşımı yapıldı.

İşte Hadi bugün 5 Şubat 2019 Salı 20.30 joker kodu ve ipucu sorusu (Fizy Müzik Gecesi)

HADİ 12.30 İPUCU SORUSU

Hadi'nin 12.30 yarışmasına dair paylaşılan soru şöyle:

"hadi bugün 12.30'da! Orta oyunu icrası ustalık gerektiren, toplumumuzu birebir yansıtan ikonik karakterlerle özdeşleşmiş geleneksel bir tiyatro türüdür. Bugünkü ipucumuz da büyük üstadımız İsmail Dümbüllü ile eşleşmiş bir orta oyunu karakteriyle alakalı. Orta oyununda çoğu kez saf ve ahmak uşak rolünde oynayan komik karakterin adı nedir?"

HADİ 20.30 JOKER KODU

Hadi tarafından yapılan açıklama şöyle:

"hadi bu akşam fizy Müzik Gecesi 20:30’da! Ödül fizy katkılarıyla 30.000TL! 30.000 TL ödüle 30.000 joker gün içinde fizy instagram adresinde olacak! Joker kazanmak için hemen @fizyofficial instagram adresini takip et, jokerini kap! Yarışmaya herkesten bir adım önde başla @fizyofficial"

HADİ İPUCU

Hadi tarafından ipucunun Fizy uygulamasında olduğu aktarıldı. "Popüler Dizi Müzikleri" listesinin 3'üncü şarkısının dinlenmesi gerektiği belirtildi. Ayrıca, "Hadi bu akşam 20:30’da! Ödül fizy katkılarıyla 30.000TL! Bu akşamın ipucu da fizy'den geliyor. İpucu için hemen fizy’e git, ''Popüler Dizi Müzikleri'' listesindeki 3. şarkıyı seslendiren sanatçıyı not etmeyi sakın unutma! Yarışmaya herkesten bir adım önde başla" paylaşımı yapıldı.

2 ŞUBAT GÜNÜ BİLGİLERİ

Mobil canlı para ödüllü bilgi yarışması Hadi'nin bugünkü yarışması, saat 20.30'da düzenleniyor.

Hadi yarışması tarafından, "20.000 TL ödüllü TV+ Film Gecesi 20:30’da! 50.000 joker gün içinde TV+ instagram adresinde olacak, takipte kal!" paylaşımı yapıldı.

Ödülün 20 bin lira olduğu belirtilirken, toplam joker sayısının da 50 bin adet olduğunun altı çizildi.

HADİ KORKU GECESİ 20.30 YARIŞMASI JOKER KODU

Hadi'nin bugünkü korku gecesi yarışması saat 20.30'da. Yarışmaya ait sosyal medya hesaplarından "Bu akşam korku filmleriyle karşınızdayız. Jokerleride kaçırmak istemezsin hadici!" denildi. Ayrıca, "50.000 joker gün içinde TV+ instagram adresinde seni bekliyor olacak. Jokerini kap, yarışmada herkesten bir farkın olsun" ifadeleri kullanıldı.

HADİ İPUCU SORUSU VE JOKER KODU

TV Plus Instagram hesabından şu açıklama geldi:

"Hadiciler için ipucu zamanı! Korku filmi denince akla ilk gelen klasiklerden Elm Sokağında Kabus filmindeki Freddy Krueger kurbanlarını rüyalarında yakalıyordu. Freddy bu akşam TV+ Korku Gecesi'nde karşına çıkabilir, bizden söylemesi"

Öte yandan Hadi tarafından da bir paylaşım geldi.

Joker kodu ve ipucu sorusuna dair yapılan açıklama şöyle:

"hadi bu akşam TV+ Korku Gecesi’yle 20:30’da! Ödül TV+ katkılarıyla 20.000 TL! Bu akşam korku gecesine hazır mısın hadici? İpucumuz da bir korku filminden geliyor! İpucu için hemen TV+ instagram hesabına git ve ipucunu not etmeyi sakın unutma Yarışmada herkesten bir farkın olsun! Hadi, acele et! @tvplus"

ulusal.com.tr

# hadi # hadi bugün joker kodu # hadi bugün ipucu sorusu