Gülse Birsel neden hastanede? Gülse Birsel hastaneye mi kaldırıldı

Oyuncu Gülse Birsel'in sindirim sistemine solunum yoluyla adeno virüsü bulaştığını açıkladı. 2 gündür gündüzleri gidip iğneyi, damardan ilaçları aldığını, doktoruna görünüp eve döndüğünü belirten Birsel, "Merak edenler olmuş, belirtileri sindirim sisteminin durması, mide ve bağırsak sorunları, çarpıntı, büyük halsizlik, uyku" ifadelerini kullandı

Gülse Birsel neden hastanede? Gülse Birsel hastaneye mi kaldırıldı

Ünlü oyuncu Gülse Birsel, sindirim sistemine solunum yoluyla adeno virüsü girdiğini açıkladı.

İlaçları damardan aldığını ifade eden Birsel, 2 güne midesindeki kilidin çözüleceğini, virüsün gideceğini ifade etti.

Ayrıca Gülse Birsel, hastaneden fotoğrafını paylaştı.

Ünlü isim Birsel şunları yazdı:

"Sindirim sistemime solunum yoluyla adeno virüs girmiş. Bu kadar uzun açıklamalı hastalık mı olur? Ben zaten uzun uzun yazmaktan sıkılmışım! İlaçları damardan çaktılar. 2 güne midemdeki kilit çözülür, virüs defolur gider. Size bir şey olmasın.

Jet Sosyete Tony’nin dediği gibi “Nazar biliyosun”! ???? (Merak edenler olmuş, belirtileri sindirim sisteminin durması, mide ve bağırsak sorunları, çarpıntı, büyük halsizlik, uyku..) Not: Arayan gazeteci arkadaşlar, ilginize teşekkürler ama hastaneye kaldırılmadım, gündüzleri gidip iğnemi, damardan ilaçlarımı alıp, doktoruma görünüp evime dönüyorum 2 gündür. Abartıp yakınlarımı telaşlandırmamanızı reca ederim.:)"

ulusal.com.tr

# gülse birsel # jet sosyete