Şehit polisler son yolculuğuna uğurlandı

Fırat Kalkanı Harekât Bölgesi'nde PKK saldırısında şehit olan kahraman polislerimiz Cihat Şahin ve Fatih Doğan memleketlerinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit polisler son yolculuğuna uğurlandı

PKK saldırısında şehit olan polis memurları Cihat Şahin ve Fatih Doğan için ilk tören Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde yapıldı.

Törene Gaziantep Valisi Davut Gül, 5’inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hacı Halil Osma, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, milletvekilleri, kaymakamlar, belediye başkanları, kurum müdürleri ile şehitlerin aileleri ve silah arkadaşları katıldı.

Tören sonrası Şehit polislerin naaşları memleketi Elazığ ve Adıyaman'a gönderildi.

Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlanan Fatih Doğan'ın cenazesine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu devlet yetkilileri de katıldı. Tören sonrası Şehit Fatih Doğan toprağa verildi.

Şehit polis memuru Cihat Şahin için de Elazığ'da cenaze töreni yapıldı. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, meslektaşlarının omuzlarında taşındı.

Gaziantep Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Cihat Şahin ve Fatih Doğan Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde PKK'nın zırhlı araca güdümlü füzeyle yaptığı saldırı sonucu şehit olmuştu.

# polis # türkiye # milletvekili # süleyman soylu # Elazığ # Adıyaman # şehit # Fırat Kalkanı # belediye # müdür # şehit polis # şehitler # şehit haberleri # şehit tören # Cihat Şahin # Fatih Doğan # şehit Fatih Doğan # şehitlerimiz