3 baba tüm Türkiye'ye örnek oldu

3 acılı baba, tüm Türkiye'ye örnek oldu. Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan, Burak Can Karamanoğlu'nun babası Halil Karamanoğlu ve şehit polis memuru Ahmet Küçüktağ'ın babası Süleyman Küçüktağ, kışkırtmalara kulak tıkadı ve birbirlerini arayarak başsağlığı dileklerinde bulundu.

3 baba tüm Türkiye'ye örnek oldu

Berkin Elvan, Burakcan Karamanoğlu ve Ahmet Küçüktağ... Gencecik yaşta yaşamını yitiren bu canlar tüm yurdun yüreğini sızlattı.

3 acılı babanın davranışları ise tüm Türkiye'ye örnek oldu.

Oğlu Berkin Elvan'ı toprağa verdiği gün Burakcan Karamanoğlu'nun acı haberini alan Sami Elvan, Burakcan'ın babasını Halil Karamanoğlu'nu aradı ve acısını paylaştı. İki babanın mesajı da aynıydı, "Senin evladın benim evladımdır. Nefretortamı oluşmasına müsaade etmeyeceğiz..."

Halil Karamanoğlu daha sonra Tunceli'deki eylemlerde kalp krizi geçirerek şehit olan polis memuru Ahmet Küçüktağ'ın babası Süleyman Küçüktağ ile görüştü, başsağlığı diledi.

Halil Karamanoğlu ve Süleyman Küçüktağ görüşmesinde de birlik ve beraberlik mesajı vardı.

Burakcan'ın babası Halil Karamanoğlu, Memleketi bölmek ve huzuru kaçırmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Bizim çocuklarımız gitti. Başka ailelerin burnu kanamasın. Ne polis şehit olsun ne de bir vatandaş hayatını kaybetsin. Ülke, birlik ve beraberlik içinde olsun." dedi.

Giresun'da bulunan Halil Karamanoğlu'nun İstanbul'a döndüğünde Berkin'İn babası Sami Elvan'ı ziyaret edeceği belirtiliyor.

ulusalkanal.com.tr

# berkin elvan # burak can karamanoğlu # sami elvan # Halil Karamanoğlu