Öğretmenlerden velilere hakaret

İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde öğretmenlerin ifadeleri tepki çekti. Uzaktan eğitim sırasında mikrofonun açık kaldığını farketmeyen öğretmenler velilere hakaret etti. Aileler, olayla ilgili suç duyurusunda bulundu. Ulusal Kanal'a konuşan İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise, konunun takipçisi olacaklarını ve gereğinin yapılacağını söyledi.

Öğretmenlerden velilere hakaret

İstanbul'da lise öğretmenleri, velilere ağza alınmayacak hakaretler etti. Veliler öğretmenlerden şikayetçi oldu. Olay İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde yaşandı.

Cağaloğlu Anadolu Lisesi öğrencileri koronavirüs önlemleri kapsamında uzaktan eğitim alıyorlardı. Ders arası sırasında öğretmenlerin mikrofonu açık kaldı ve olan oldu.

H.Ş. ve M.U. isimli öğretmenler, lisede hafta sonu yapılacak olan, okul aile birliği seçimlerinde aday olan velilere ilişkin konuşmaya başladı.

Bunun üzerine M.U. isimli öğretmen de, velileri hedef aldı.

Öğrencilerin ailelerine kaydı dinletmesi üzerine veliler, öğretmenlerden şikayetçi oldu.

Veliler ayrıca olayın incelenmesi için, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de, toplu bir şekilde şikayet dilekçesi verdi. İl Milli Eğitim yetkilileri Ulusal Kanal'a yaptıkları açıklamada, "Olayın takipçisi olduklarını ve önümüzdeki günlerde okulun teftiş edileceğini" söyledi.

ulusal.com.tr

# istnabul # öğretmen # hakaret