Bu akşam Zalim İstanbul yeni bölüm mü? Zalim İstanbul 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman?

Zalim İstanbul dizisinin 26. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Zalim İstanbul 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şeniz öldü mü? Cenk intihar etmeye çalışırken kimi vurdu?

Bu akşam Zalim İstanbul yeni bölüm mü? Zalim İstanbul 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman?

Pazartesi günleri Kanal D'de ekranlara gelen Zalim İstanbul dün akşam 25. bölümüyle ekran karşısındaydı. Dizinin 26. yeni bölümü bugün 13 Ocak Pazartesi yayınlanacak. Dizi yeni yıl arası olarak 2 haftalık araya giriyor. Dizinin önümüzdeki bölümünde Cenk, Nedim'in sakat kalmasına neden olduğunu açıklar. Baba oğul sinir krizi geçirirken, Cenk kendini vurmaya kalkar. Çıkan arbedede silah ateş alır. Nedim'in bildiği sır, Ceren'in eline geçtiğinde ise aynı silah gibi patlamaya hazırdır.

Cenk'in, Nedim ile ilgili anlattıkları Karaçay Ailesini derinden etkiler. Agah Bey, bunca zamandır olan bitenden habersiz yaşamanın şoku ile etrafındakilerden şüphe duymaya başlar; özellikle de, karısı Şeniz'e karşı. Agah Bey, geçmişi deşmeye karar veriyor ve ilk iş Nedim ile konuşuyor. Saklanan başka bir sır var mı diye onu konuşturmaya çalışıyor. Bu sırada Ceren'in eline koz olarak kullanabileceği Nedim'in ses kaydı geçiyor. Ceren, duyduklarının şaşkınlığını yaşar; çünkü kayıtta, Nedim’in babası ile yengesi Şeniz'in, Agah Beyi aldatmalarının itirafı bulunmaktadır. Ceren, duyduklarının şaşkınlığını yaşıyor. Ceren, Şeniz'i bitirmek istediğinden bu kozu ona karşı kullanacak mı? Agah Bey, köşkün üstündeki karabulut gibi duran sis perdesini kaldırmayı başarabilecek mi? Dört koldan gelen saldırılar karşısında Şeniz ne yapacak? Karaçay Ailesini nasıl bir durum bekliyor?

26. BÖLÜM FRAGMAN

25. BÖLÜM ÖZET

Nedim için endişelenen ev halkı karşılarındaki manzara ile şaşkına döner. Şeniz Nedim için kurduğu tuzağa yakalanacaktır. Cemre artık bu oyunu sürdüremeyecek kadar yıpranmıştır. Cenk’in gönüllü olarak kullanılmayı kabul etmesine de aldırış etmeden bu evliliği bitirmek üzere harekete geçer. Ancak Agah bir adım öndedir ve kamera kaydını izlemiştir. Nedim’in de kaydı izlediğini ve sustuğunu öğrenmesi ise Cemre için artık son damla olur. Ceren’in kendine yapılanların hesabını sormak için tek şansı artık Nedim’dir. Nedim Ceren’in uzattığı ele şüphe ile yaklaşır. Agah öğrendiklerinin şokunu atlatamadan köşkü alt üst edecek sırra doğru ilerliyordur.

ulusal.com.tr

# zalim istanbul şeniz # zalim istanbul yeni bölüm mü