18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünde şehitlikler doldu

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104'üncü Yıl Dönümü nedeniyle yurttaşlar şehitliklere akın etti. Vatan için mücadele ederken canlarını veren şehitlerimiz unutulmadı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünde şehitlikler doldu

MUĞLA

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve ÇanakkaleDeniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü nedeniyle Muğla'nın Fethiye ilçesinde tören düzenlendi. Uğur Mumcu Parkı'ndaki Şehitler Anıtı'nda düzenlenen törene Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, şehit ve gazi yakınları, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

TEKİRDAĞ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. Yıl Dönümü dolayısıyla Tekirdağ'da tören düzenlendi. Törene şehit aileleri ve gazilerde katıldı.

DÜZCE

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü nedeniyle Düzce'de şehitlikte tören düzenlendi. Şehitliğe gelen şehit yakınları kabirleri ziyaret etti, dua okudu.

YOZGAT

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü nedeniyle Yozgat şehitliğinde tören düzenlendi. Tören saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Şehitler için okunan duaların ardından, şehit mezarları ziyaret edilerek karanfil bırakıldı.

ADANA

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü nedeniyle Adana’da şehitlikte tören düzenlendi. Şehitliğe gelen şehit yakınları kabirleri ziyaret etti, dua okudu.

SAKARYA

Sakarya'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi. Şehitliğe gelen şehit yakınları kabirleri ziyaret ederek dua okudu.

GİRESUN

Giresun'da Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtta kalan öğrenciler, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla koreografi oluşturdu.

MARDİN

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla Mardin Garnizon Şehitliğinde tören düzenlendi. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman(fotoğrafta), şeref defterini imzaladı.

İZMİR

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla İzmir'de Konak Meydanı'nda Tarihi Saat Kulesi'nin bulunduğu alana Bornova ilçesindeki topçu tugayından o günün teknolojisine ait top, dürbün, sedye ve telefon getirildi.

# çanakkale # şehit # şehitlik # 18 mart # Deniz Zaferi # şehitler günü