Önce kavga ettiler sonra araçların lastiklerini kestiler

Afyonkarahisar’da yaşanan bir olayda, 4 kişi önce kavga etti sonra sokakta bulunan park halindeki 7 aracın lastiklerini kesip 2 aracında aynaları kırdı. Bu anlar ise, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi

Önce kavga ettiler sonra araçların lastiklerini kestiler

Olay, Sümer Mahallesi Hıdırlık Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre, mahalle sakinleri, gece geç saatlerde kalabalık bir grubun sokakta gürültü yapması üzerine polise haber verdi. Kısa bir süre sonra polisin sokağa geldiğini gören ve evlerinden çıkan vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında şoka uğrarken, mahalle sakinleri park halindeki araçlarının lastiklerinin kesildiğini ve aynalarının kırıldığına gördüler.

Polisin sokakta yaptığı incelemede 7 aracın lastiklerinin kesici aletlerle kesildiği, iki aracın da aynalarının kırıldığı belirlendi. Araçlardan parmak izi örnekleri alan polis ekipleri, olayın faillerini yakalamak için soruşturma başlattı. Sokakta yaşananlar ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, 4 şahsın işyerinin önünde önce kavga ettikleri daha sonra olayın meydana geldiği sokağa girdikleri ve daha sonra iki kişinin tekrar sokağın başına gelerek park halinde bulunan bir otomobilin lastiklerini ellerindeki kesici aletle kestikleri görülüyor.

Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

GÖKTEN CEYLAN

# Afyonkarahisar # kavga # şiddet # lastik # Ayna