Ankara'da yoğun mesai: Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe programlara katılacak

Ankara bu hafta oldukça hareketli olacak. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan pazartesi günü partisinin Merkez Yürütme Kurulu’na başkanlık edecek. Çarşamba Meclis grup toplantısında konuşacak olan Erdoğan, perşembe günü ise partisinin milletvekilleriyle genel merkezde istişare toplantılarına devam edecek.

Ankara'da yoğun mesai: Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe programlara katılacak

Başkentte bu hafta yine siyasi hareketlilik yaşanacak.

AK PARTİ MYK’SI TOPLANIYOR

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan pazartesi günü Türksat 5A uydusunun hizmete alınma törenine katılacak. Erdoğan, aynı gün partisinin saat 14’te Merkez Yürütme Kurulu’na başkanlık edecek.

MYK toplantısında iç ve dış siyasetteki tartışmalar, yeni Anayasa, kadına şiddetle mücadele eylem planı ele alınacak.

ERDOĞAN VEKİLLERLE BULUŞACAK

Çarşamba günü ise Erdoğan Meclisgrup toplantısında konuşacak. Cumhurbaşkanı, perşembe günü de partisinin milletvekilleriyle genel merkezde istişare toplantılarına devam edecek.

İstişare toplantısında daha önceki olduğu gibi yine milletvekillerinin seçim bölgelerinde yapacağı çalışmalar, yeni Anayasa, terörle mücadele başlıkları olacak.

Erdoğan, cuma günü ise İstanbul Kısıklı’daki evinde olacak. Cumhurbaşkanının cuma namazını Ayasofya’da kılması ve ardından gazetecilerin sorularını yanıtlaması bekleniyor.

# erdoğan # terör # meclis # terörle mücadele # cumhurbaşkanı erdoğan # yeni anayasa # Ömer Çelik # grup toplantısı # ak parti grup toplantısı # siyaset # AK Parti MYK # politika # erdoğan grup toplantısı # Erdoğan Anayasa # Kısıklı # Erdoğan cuma namazı # Erdoğan MYK # Türksat 5A uydusu # erdoğan terörle mücadele # erdoğan istanbul