Şeker ve yağ satışına kısıtlama geldi

Türkşeker'in yüzde 25'lik zam açıklamasından sonra Kooperatif market ve bazı zincir marketlerde şeker ve yağ satışına kısıtlama getirildi. Karne ile satış başlatılması yağ ve şeker krizi iddialarını gündeme getirdi. Konuyu değerlendiren Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, alınan kararın doğru bir adım olduğunu söyledi.Kararın artan talep karşısında fahiş fiyat artışlarını önleyeceğini belirtti.

Şeker ve yağ satışına kısıtlama geldi

Şeker ve yağa kısıtlama geldi, marketlerde karneyle satış dönemi başladı.

Geçen haftalarda market raflarında geçici süre şeker bulunamamasının ardından şimdi de bazı marketlerde şeker ve yağ satışlarında sınırlamaya gidildi.

Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, Tarım Kredi Kooperatifi ve bazı zincir marketlerin alınabilecek ürün miktarını sınırlamasının tüketici yanlısı bir yaklaşım olduğunu söyledi ve nedenlerini açıkladı.

Ağaoğlu, fahiş fiyatların önüne geçebilmek için ihtiyacın dışında ürün alınmaması gerektiğini de vurguladı.

# şeker # yağ # tarım kredi kooperatifi # Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı aydın Ağaoğlu # ayçiçek yağı 5 lt # Ayçiçek yağı fiyatları # ayçiçek yağı haberleri # şeker fiyatları 1 kg # şeker fiyatları a101 # toz şeker fiyatları bim