Hadi 14 Mart 2019 Perşembe bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı! Hadi Gamer Resident Evil'de Milla Jovovich'in oynadığı karakter (Alice)

Para ödüllü bilgi yarışması Hadi'nin 14 Mart 2019 Perşembe günkü yarışmalarının ödülü ne olacak? Hadi'den beklenen sürprizler nedir? Günün yarışmaları neler? Joker kodu açıklandı mı? 20.30'da başlayacak Hadi Gamer için Resident Evil'de Milla Jovovich'in oynadığı karakter nedir sorusu ipucu oalrak yöneltildi. Yanırı 'Alice' olacak

Hadi 14 Mart 2019 Perşembe bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı! Hadi Gamer Resident Evil'de Milla Jovovich'in oynadığı karakter (Alice)

Popüler para ödüllü mobil canlı bilgi yarışması Hadi tarafından bugün 10 bin TL ödüllü 12.30'daki öğle hadisi'nin ipucu sorusu paylaşıldı.

Yapılan açıklamada “Hadi bugün 12.30'da! 1985 yılında çekilen, bilim-kurgu ve macera türünde, bir çok ödüle layık görülmüş Geleceğe Dönüş filmini izlediniz mi hadiciler? Bu filmde yer alan hem geleceğe hem de geçmişe yolculuk yapılmasını sağlayan zaman makinesinin kim tarafından icat edildiğini hatırlıyor musunuz?” denildi.

Sorunun yanıtı “Emmett Brown” olacak.

EMMET BROWN KİMDİR?

Doktor Emmett Lathrop "Doc" Brown, Geleceğe Dönüş serisindeki kurgusal bir karakterdir. Karakter, serinin 3 filminde de canlandırıcısı olan Christopher Lloyd ile özdeşleşmiştir. Dan Castellaneta tarafından seslendirilen karakter, seriye göre ilk zaman makinesi olan DeLorean'in mucididir.

MUSTAFA USLU VE SİNEM ÖZTÜRK'üN BEBEKLERİ

Özge Ulusoy'un sunduğu Hadi Magazin 13.15'te başlayacak. Ödülü tam 20 bin TL olacak.

Yapılan açıklamada “Ödül 20.000 TL! Bugünkü ipucumuz magazin hadisinden geliyor sevgili hadiciler. Geçtiğimiz günlerde Ayla ve Müslüm gibi gişeye damga vuran filmlerin yapımcısı Mustafa Uslu ile oyuncu Sinem Öztürk'ün bebekleri dünyaya geldi. Peki siz bu bebeklere ne isim verdiklerini biliyor musunuz?” denildi.

Yanıtı "Mustafa ve Kemal" olacak...

RESIDENT EVIL FİLMİ

Hadi Gamer 19.30'da başlayacak. Ödülü 10 bin TL. Yapılan açıklamada "Bilim kurgu türünde gerilim film serisi Resident Evil'ı izlediniz mi sevgili hadiciler? Peki bu serinin baş rol oyuncusu Milla Jovovich'in oyun serisinde yer almadığını biliyor muydunuz? O karakterin adı neydi acaba?" denildi.

Yanıtı "Alice" olacak...

AZAR 30 BİN TL VERECEK

Hadi 100 Azar Özel Yarışması 20.30'da başlayacak, ödülü ise 30 bin TL... Açıklamada "hadi100 bu akşam Azar Özel Yarışması ile 20:30’da! Son 100 kişi kalana kadar devam edecek olan yarışmanın ödülü Azar’dan 30 bin TL! 25 bin joker gün içinde @azarturkiye instagram adresinde olacak! Azar instagram adresinden jokerini almayı unutma! Dünyanın en eğlenceli görüntülü sohbet uygulaması Azar’ın 100 kişi ve altının en az 300 TL kazanacağı yarışmayı kaçırma hadici! @azarturkiye Not: 25 bin joker tükenmiştir, ilginiz için teşekkür ederiz. Yarışma da görüşmek üzere" denildi.

HADİ NEDİR?

Binlerce kişinin aynı anda yarışmaya katılabildiği Popüler para ödüllü mobil canlı bilgi yarışması Hadi nedir? Nasıl oynanır? İşte yanıtı...

Günde ortalama iki kez yayınlanan yarışma, kazanan katılımcıların binlerce lira gerçek parayı aralarında paylaşmasıyla sonuçlanıyor. Yarışmacıların 12 soruyu bilmeleri durumunda büyük ödülü kazanmaya hak kazanıyor. Telefon uygulamasını indiren kullanıcılar eğlence ve heyecanı bir arada yaşıyor.

Yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli oluyor. Uygulamayı kullanmak da ücretsiz. Önceden bildirilen yarışma saatinde uygulamaya giren kullanıcılar yarışmaya katılabiliyor. Uygulamayı açık tutarak yarışmanın başlanması bekleniyor. Yarışmaları Merve Toy ya da Müge Boz sunuyor. Başarılı sunucuların bazen ünlü konukları da oluyor.

Yarışma başlayınca sunucuların açıkladığı sorulara 10 saniye içinde yanıt vermek gerekiyor. Çoktan seçmeli cevaplardan doğru olan tıklandığında bir sonraki soruya geçmeye hak kazanılıyor.

Yarışma esnasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor. Hakaret içeren mesajlar Hadi yönetimi tarafından engelleniyor.

Öte yandan arkadaşını yarışmaya üye yapanlar bir can hakkı kazanıyor.

# joker # hadi # ipucu # perşembe # 14 mart