Suç makinesi eğlence merkezinde yakayı ele verdi

59 ayrı suçtan araması bulunan şüpheli genç, Beşiktaş’ta eğlenmek için gittiği mekanda yakayı ele verdi

Suç makinesi eğlence merkezinde yakayı ele verdi

Suç makinesi gencin bir araçtan hırsızlık yaparkenki görüntüsü güvenlik kamarasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından çok sayıda suçtan aranması ve suç kaydı bulunan O.G. (21) isimli şüpheli genç yakayı ele verdi. Gencin sürekli Beşiktaş’ta bulunan bir eğlence mekanına geldiği ihbarını alan polis harekete geçti. Şüpheli genç eğlence mekanından çıktıktan sonra kendisini bekleyen polise yakalandı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada kendi resmi bulunan sahte sürücü belgesi ele geçirildi.

Şüpheli gencin, 41 adet hırsızlık, 6 adet işyeri ve konut dokunulmazlığı ihlali, 3 adet sahtecilik, 3 adet yaralama, 2 adet trafik güvenliğini ihlal, 1 adet kadına şiddet, 1 adet nitelikli yağma, 1 adet tehdit, 1 adet başkasına ait kimlik kullanma suçlarından olmak üzere toplam da 59 ayrı suçtan aranması bulunduğu tespit edildi.

Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Suç makinesi şüphelinin gerçekleştirdiği hırsızlık olaylarından biri güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde, şüpheli bir araçla park halindeki minibüsün yanına geliyor. Şüpheli araçtan iniyor. Şüpheli olay yerine bir şahsın gelmesiyle aracıyla olay yerinen ayrılıyor.

İHA

# beşiktaş # yakalanma # Eğlence Merkezi # suç makinesi