Survivor 2021 şampiyonu ve başpehlivan İsmail Balaban'dan Kırkpınar kararı

660. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde geri sayım başladı. 2013 ve 2017 yılları Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı "Sarı Fırtına" lakaplı İsmail Balaban ise bu seneki güreşlere katılamayacağı açıkladı.

Survivor 2021 şampiyonu ve başpehlivan İsmail Balaban'dan Kırkpınar kararı

660. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde geri sayım başladı. 2013 ve 2017 yılları Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı "Sarı Fırtına" lakaplı Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ise bu seneki güreşlere katılamayacağı açıkladı.

Açıklamasında Survivor'a neden katıldığını anlattı. Geçen sene pandemiden dolayı güreşlerin yapılmadığını bu sebepten ötürü Survivor yarışmasına katılıp milli sporumuz güreşi geniş kitlelere ulaştırmak istediğini belirtti.

NTV'de yer alan habere göre, "Yeri geldi, çok haksızlık yapıldı. Polemikler yapıldı hep sustum ve ahlakımı korumaya çalıştım." diyen Balaban, "Camiamızı lekelememek adına çok sabrettim. Çok şükür finale ulaştık ve güzel bir şekilde birinciliği göğüsledim" diye konuştu.

Balaban sözlerini şöyle sürdürdü: "Sonuç olarak 6 aylık bir yarışmadan çıktım, güç ve kondisyon olarak büyük kayıp yaşadım."

- Çok fazla hazır değilim. Oraya çıkmam durumunda sakatlık olma riski de var.

- Seyircilerimi de hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Onların affına sığınarak bu yıl Kırkpınar güreşlerine katılamayacağım.

# survivor # ismail balaban # tarihi kırkpınar yağlı güreşleri # Kırkpınar