İstanbul'da patlamanın olduğu bölgede camiden anonslar yapılıyor

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, terör saldırısında 6 polisimiz şehit oldu, 5 vatandaşımız hayatını kaybetti. Saldırıda 35 kişi yaralandı.

İstanbul'da patlamanın olduğu bölgede camiden anonslar yapılıyor

İstanbul Beyazıt'ta çevik polis otobüsüne yapılan bombalı saldırının yapıldığı alanda az sonra kontrollü patlama yapılacak. Camiden bölgenin boşaltılması için anons yapıldı, bölge boşaltılıyor.

Anadolu Ajansı, bomba imha ekiplerinin, olay yerindeki şüpheli beyaz renkli minibüste tuzaklama ihtimaline karşı inceleme yaptığını bildirdi.

ANONSTA BUNLAR DENİLDİ

Anonsta, "Kontrollü olarak patlatma yapılacaktır. Bu sebepten dolayı görevlilerimiz dikkatli olsunlar, sivillerimiz de lütfen emniyet görevlilerimizin ikazlarına uyarak çalışmalarına yardımcı olsunlar" denildi.

ŞÜPHELİ ÇANTA PATLATILDI

Vezneciler'de çevik kuvvet polisine yönelik bombalı saldırının yapıldığı bölgedeki bir araçta bulunan şüpheli çanta, tedbir gereği kontrollü şekilde patlatıldı.

Polis, bombalı saldırının gerçekleştiği Vezneciler Şehzadebaşı Caddesi'nde güvenlik koridorunu genişletti.

Vatandaşlara, saldırının düzenlendiği çevik kuvvet aracının karşısındaki şüpheli araçta kontrollü patlama yapılacağı uyarısında bulunan ekipler, caddeyi boşalttı.

Daha sonra özel kıyafetli bomba imha uzmanı, araç içindeki şüpheli çantayı fünyeyle patlattı.

Araçta herhangi bir patlayıcı maddeye rastlanmadığı belirlendi.

Olay yeri inceleme ekipleri ve bomba imha uzmanlarının bölgedeki çalışmaları sürüyor.

ulusalkanal.com.tr

# istanbul # patlama # anons # istanbul vezneciler # vezneciler