Ankara'da MTA yerleşkesinde patlama oldu

Ankara'daki Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü Yerleşkesinde patlama oldu. Patlamanın doğal gaz borusundaki sızıntıdan kaynaklanmış olabileceği bildirilirken, MTA'dan yapılan açıklamada patlamada yaralanma ve can kaybı olmadığı bildirildi.

Ankara'da MTA yerleşkesinde patlama oldu

Ankara'da, Eskişehir yolu üzerindeki Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü Yerleşkesinde sabah saatlerinde şiddetli bir patlama gerçekleşti.

Patlama sonrası bölgede yangın çıkarken bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine giden itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor. Bölgede önlem alan güvenlik güçleri, yolu da trafiğe kapattı.

İtfaiye yetkilileri, aldıkları ilk bilgiye göre patlamanın doğal gaz borusundaki sızıntıdan kaynaklanmış olabileceğini belirtti.

MTA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Yaşanan patlamaya ilişkin MTA'dan da bir açıklama yapıldı.

MTA'nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

- Kurumumuz ısı santralinde meydana gelen patlama sonucunda herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmamaktadır, olaya müdahale edilmekte olup yangın kontrol altına alınmıştır.

# son dakika # ambulans # Eskişehir # itfaiye # doğal gaz # güvenlik güçleri # ankara patlaması # ankara patlama # ankara patlama haberleri # ankara patlaması ne zaman oldu # ankara patlaması 2021 # ankara patlama son dakika # ankara patlama nerede oldu # ankara patlaması da son durum # ankarada patlama # ankaradaki patlama # ankara patlamaları tarihleri # ankara patlaması hakkında # patlama haberleri # son dakika patlama # Maden Tetkik ve Arama