Galatasaray'da Igor Tudor'dan 'istifa etmeme' kararı

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'ya 3-1 yenilen Galatasaray'da basın toplantısına geciken Tudor'un istifa etmediği başkan Dursun Özbek'in takımla toplantı yaptığı ortaya çıktı. İstifa açıklamasında bulunan Tudor, "Başkanımız kendi düşüncelerini söyledi. Konuşulanlar soyunma odasında kalacak. Ne yazık ki kötü bir performans göstererek kaybettik. Başkanla sadece bugünle ilgili konuştuk. Gelecekle ilgili herhangi bir konuşmamız olmadı. İstifa gibi bir durum söz konusu değil" dedi.

Galatasaray'da Igor Tudor'dan 'istifa etmeme' kararı

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'ya 3-1 yenilen Galatasaray'da basın toplantısına geciken Tudor'un istifa etmediği başkan Dursun Özbek'in takımla toplantı yaptığı ortaya çıktı.

Skorer'den Nevzat Dindar'ın haberine göre, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'ya kendi evinde 3-1 mağlup olan Galatasaray'da Teknik Direktör Igor Tudor'un yayıncı kuruluşun röportajına gelmemesi istifa ettiği şeklinde yorumlandı.

Tudor'un, Başkan Dursun Özbek'in soyunma odasındaki takımla toplantısının uzun sürmesi nedeniyle geciktiği ortaya çıktı.

TUDOR'DAN İSTİFA AÇIKLAMASI

Tudor, "Başkanımız kendi düşüncelerini söyledi. Konuşulanlar soyunma odasında kalacak. Ne yazık ki kötü bir performans göstererek kaybettik. Başkanla sadece bugünle ilgili konuştuk. Gelecekle ilgili herhangi bir konuşmamız olmadı. İstifa gibi bir durum söz konusu değil" dedi.

Hırvat teknik adam, "Yüzde 1 milyon eminim ki, şu anda sorun Galatasaray'ın hocası değil. Galatasaray'daki sıkıntı, hoca sıkıntısı değil. Bugün olan şey, Galatasaray'ın içindeki sıkıntıyı anlatıyor. Tudor önemli değil, Capello, Lippi de olsa, sıkıntıyı anlatıyor" diye konuştu.

Bruma'yı neden oyundan aldığıyla ilgili konuşan Tudor "Ben hoca olarak bazı şeyleri görmezden gelebilirim. Tek gözümüzü kapatabilirim. Bazen bu grup için 2 gözümü de kapatabilirim. Ancak ciddi bir kulüp, ciddi bir takım olmak istiyorsanız, limitler aşıldığı zaman göz yumamazsınız. Bruma'yı da seven birisiyim" diye yanıt verdi.

ulusalkanal.com.tr

# Galatasaray # istifa # tudor