Nihat Doğan'dan canlı yayında tepki çeken ifadeler! Seda Akgül'den açıklama

Survivor 2018 ünlüler-gönüllüler yarışmasından elenen türkücü Nihat Doğan'ın canlı yayında programda sorduğu soru tepkileri üzerine çekmesine neden oldu. Doğan, "Ben bir yorumcu olarak, Nihat Doğan kocam olsa benim de şey mi demem lazım? Kimdir bilmiyorum, hakkını helal etsin. Valla ben de kaşarlarla evlenmem desem doğru mu olur?" dedi. Doğan'ın bu sözleri, sosyal medyada sert tepki görürken, Nihat Doğan'dan yeni bir açıklama gelmedi. Programın sunucularından Seda Akgül, twitine Adalet Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a ait sosyal medya hesaplarını ekleyerek, "Aynı kişlerin sürekli yaptığı Artık kadına sözlü şiddete, mesleki itibarsızlaştırmaya dur deme zamanı." diye yazdı

Nihat Doğan'dan canlı yayında tepki çeken ifadeler! Seda Akgül'den açıklama

Survivor 2018 ünlüler-gönüllüler yarışmasından elenen Nihat Doğan, TV8,5 kanalında Survivor Panaroma programında sarf ettiği sözleri büyük tepki topladı.

Nihat Doğan, canlı yayında şunları söyledi:

"Ben bir yorumcu olarak, Nihat Doğan kocam olsa benim de şey mi demem lazım?

Kimdir bilmiyorum, hakkını helal etsin.

Valla ben de kaşarlarla evlenmem desem doğru mu olur?"

SERT TEPKİ

Doğan'ın bu sözlerine sosyal medyada sert tepki gösterildi.

Program yorumcularının 'bu olmadı' diyerek tepki gösterdiği Nihat Doğan henüz yeni bir açıklama yapmadı.

SEDA AKGÜL'DEN AÇIKLAMA

Programın sunucularından Seda Akgül, sosyal medya hesabından Doğan'ın sözleriyle ilgili paylaşım yaptı.

Akgül, twitine Adalet Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a ait sosyal medya hesaplarını ekledi.

Akgül şunları yazdı:

"Aynı kişlerin sürekli yaptığı Artık kadına sözlü şiddete, mesleki itibarsızlaştırmaya dur deme zamanı. @adalet_bakanlik @drbetulsayan @ailebakanligi @RTUKONLINE @EmineErdogan"

ulusal.com.tr

# survivor # nihat doğan # kaşar