İstanbul'da korkutan yangın

İstanbul Esenler'de 5 katlı binanın 3. katında yangın çıktı. Can pazarının yaşandığı yangında bir anne 4 çocuğunu kurtarabilmek için pencereden aşağıya bıraktı. Ve o çocuklar vatandaşların açtığı battaniye ile sağ salim kurtarıldı.

İstanbul'da korkutan yangın

Bir anne için en zor olanı yaptı. Atma çığlıklarına rağmen "belki kurtulur diye" çocuklarını aşağıya bıraktı.

Korku dolu anların yaşandığı yangının adresi İstanbulEsenler. Mimar Sinan Mahallesi'nde 5 katlı apartmanın girişindeki elektrik panosunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangın kısa sürede büyüdü. 5 katlı binada can pazarı yaşandı.

İtfaiye ekipleri olay yerine ulaşmadan 3. kattaki evde bir anne ile 4 çocuğunun mahsur kaldığı belirlendi. Yardım edilmek istendi ama olmadı. Yangın üst katlara çıkışa izin vermiyordu.

Panik halinde yardıma koşan mahalleli son çare olarak 3. kattaki evin aşağısına battaniye açtı. Durumu anlayan vatandaşlardan bazıları anneye "atma" diye seslendi.

Çaresiz kalan anne de dumandan çocukları zehirlemesin diye evlatlarını tek tek aşağıya bıraktı. Neyse ki korkulan olmadı. Battaniyenin üzerine düşen çocuklar sağ salim kurtarıldı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü. Yangında can kaybı olmadı. 6'sı çocuk 8 kişi tedavi için hastaneye kaldırıldı. Durumlarının da iyi olduğu belirtildi.

# istanbul # yangın # çocuk # vatandaş # anne # itfaiye # Esenler # Bina # panik # itfaiye ekipleri # istanbul esenler # istanbul yangın # esenler yangın # İtfaiye yangın # istanbulda korkutan yangın # battaniye # can pazarı # Sağ Salim