Rakipler belli oldu

2014 FIBA Dünya Kupası'ndaki rakiplerimiz belli oldu. A Milli Erkek Basketbol Takımımız, C Grubu'nda Amerika Birleşik Devletleri, Finladinya, Yeni Zelanda, Ukrayna ve Dominik Cumhuriyeti ile eşleşti.

Rakipler belli oldu

2014 FIBADünya Kupası'ndaki rakiplerimiz belli oldu. 12 Dev Adam, C Grubu'nda Dominik Cumhuriyeti, Amerika Birleşik Devletleri, Finlandya, Yeni Zelanda ve Ukrayna ile karşılaşacak.

Türkiye'nin rakipleri ve maçlarını oynayacağı kentlerin belirlendiği kura çekimi, Barcelona’da yapıldı.

Milliler, ilk tur maçlarını İspanya'nın Bilbao kentinde, ilk maçını ise 30 Ağustos'ta Yeni Zelanda ile oynayacak. 12 Dev Adam, 31 Ağustos'ta ABD, 2 Eylül'de Ukrayna, 3 Eylül'de Finlandiya ve 4 Eylül'de de Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

Diğer gruplar ise şu şekilde eşleşti. A Grubu; İspanya, Sırbistan, Fransa, Brezilya, Mısır, İran. B Grubu; Arjantin, Yunanistan, Hırvatistan, Filipinler, Senegal, Porto Riko. C Grubu; Türkiye, ABD, Ukrayna, Finladinya, Dominik Cumhuriyeti, Yeni Zelanda. D Grubu; Slovenya, Litvanya, Angola, Güney Kore, Meksika, Avustralya.

FIBA Dünya Kupası'nda takımlar önce 6'şar takımlı 4 grupta tek devreli Lig usülüyle karşılaşacak. Gruplarında ilk 4 sırayı alan toplam 16 takım, 2'nci Tur'a yükselecek.

ulusalkanal.com.tr

# rakip # basketbol # kura # dünya kupası # fiba # a milli basketbol takımı