Fenerbahçe'de Caner Erkin kadro dışı kaldı

Fenerbahçe'de Caner Erkin kadro dışı kaldı

Erteleme maçında Galatasaray ile Fenerbahçe, bu akşam kozlarını TT Arena'da paylaşacak. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir yere sahip olan mücadele öncesinde, Sarı-Lacivertlilerin milli yıldızı Caner Erkin, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kritik bir hata yaptı.

Solak yıldız, fotoğrafının altında paylaştığı maç bilgisi bölümünde Galatasaray ve Fenerbahçe logolarını kullanırken, Sarı-Kırmızılı ekibin 4 yıldızlı logosuna yer verdi, Fenerbahçe'nin sie yıldızsız logusunu tercih etti.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında özellikle sosyal medyada krize dönüşen logo kullanımı sonrası milli futbolcunun böyle bir hata yapması, Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı.

Fenerbahçe resmi hesapları, Galatasaray logolarını yıldızsız kullanırken, Galatasaray hesapları buna karşılık olarak sürekli 4 yıldızlı logo hatırlatması yapıyordu.

Fanatik'in iddiasına göre, gelen tepkiler üzerine Caner Erkin, Instagram hesabından yaptığı paylaşımı silerken, bir süre sonra Galatasaray'ın yıldızsız logosunu kullandığı yeni bir paylaşım yaptı.

BU PAYLAŞIMI YÜZÜNDEN KADRO DIŞI KALDI!

Caner Erkin, 4 yıldızlı Galatasaray ve yıldızsız Fenerbahçe logolu paylaşımı yüzünden kadro dışı kaldı. Caner Erkin kadro dışı kaldıktan sonra iki takımın da logosuz olarak yaptığı görsel paylaşımını da sildi.

FENERBAHÇE: SEVİYESİZCE BİR DAVRANIŞ İÇİNDE BULUNMUŞTUR

Konuyla ilgili olarak Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe karşılaşması öncesi Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın futbolcularımızla yaptığı maç toplantısında 18 kişilik kadroda yer alan Caner Erkin, toplantı sonrası Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’ya karşı spor ahlakına aykırı ve seviyesizce bir davranış içinde bulunmuştur.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından Caner Erkin maçın 18 kişilik kadrosundan çıkartılmıştır.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından kadro dışı bırakılan Caner Erkin ile ilgili kararı, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu verecektir.

Kamuoyuna duyurulur."

ulusalkanal.com.tr

# fenerbahçe # caner erkin