İbrahim Erkal'ın sağlık durumunda son gelişmeler

Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal ile ilgili olarak Liv Hospital tarafından yapılan açıklamada, "Bu sabah yapılan son tetkiklere göre yeni bir kanamanın olmadığı ancak tıbbi tedaviye rağmen beyin ödeminin artmış olduğu gözlenmiştir. Hastamızın hayati tehlikesi devam etmektedir" denildi. Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili Sağlık Bakanı Recep Akdağ'dan da açıklama geldi. Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Erkal'ın, beyin ödemlerinin arttığı ve durumun ciddi olduğu belirtildi.

İbrahim Erkal'ın sağlık durumunda son gelişmeler

Beyin kanaması geçiren ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Hastaneden yapılan açıklamada, son tetkiklere göre yeni bir kanama olmadığı ancak beyin ödemlerinin arttığı belirtildi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'dan da bir açıklama geldi. Akdağ, hastanenin başhekiminden aldığı bilgiye göre, Erkal'ın sağlık durumunda bir gelişme yaşanmadığını kaydetti.

Şayet ilerleyen saatlerde de İbrahim Erkal'ın sağlık durumunda bir gelişme yaşanmazsa ikinci ameliyatın olabileceği belirtiliyor.

SAĞLIK BAKANI AKDAĞ'DAN İBRAHİM ERKAL AÇIKLAMASI

Bakan Recep Akdağ, "Bu sabah İbrahim Erkal kardeşimle ilgili malumat aldık. Dün de görüşmüştüm başhekimle. Maalesef durumu ciddiyetini muhafaza ediyor. Her hangi bir olumlu yöne doğru hastalığında gitme eğilimi yok. Arkadaşlarımız gayret ediyorlar" diye konuştu.

SOSYAL MEDYADA 'İBRAHİM ERKAL ÖLDÜ' İDDİALARI

Öte yandan sosyal medyada bazı sahte hesaplardan Erkal'ın hayatını kaybettiği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Erkal ailesi bu iddiaları yalanladı.

Dün İstanbul Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan ünlü sanatçı İbrahim Erkal yaklaşık 2 buçuk saat süren bir operasyon geçirmişti.

ulusalkanal.com.tr

# ibrahim erkal # sağlık durumu # son gelişme