Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Anıtkabir'i ziyaret etti

Vatan Partisi Kurultayında seçilen ilk Merkez Karar Kurulu üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti. Bakanlık, milletvekilliği yapmış isimler, akademisyenler ile emekli komutanlar ve kültür-sanat dünyasının seçkinleri bu kez Vatan Partisi'nin yöneticileri olarak Atatürk'ün huzurundaydı. Genel Başkan Doğu Perinçek, “altı ok ışığımızdır, bağımsız, başı dik, özgür halkçı Türkiye’yi kuracağız” diye konuştu

Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Anıtkabir'i ziyaret etti

Vatan Partisi’nin ilk Merkez Karar Kurulu Atatürk’ün huzuruna çıktı. Bakanlık ve milletvekilliği yapmış isimlerden akademisyenlere, emek hareketinin temsilcilerinden emekli üst düzey bürokratlara kadar Partinin Merkez Karar Kurulu’na seçilen üyeler Anıtkabir'de hazır bulundu.

Heyet önce Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçildi.

Doğu Perinçek Vatan Partisinin genel Başkanı olarak Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Milli Hükümet için Birlik sloganıyla geçen pazar 20 bin kişinin katılımıyla yapılan kurultayda Türkiye’nin halkçı, milliyetçi ve sosyalistlerinden seçkin isimler Vatan Partisi'ne katıldı.

Vatan Partisi’nin “Milli Hükümet İçin Birlik Kurultayı”nda seçilen Merkez Karar Kurulu üyeleri görevlerine başladı. İlk iş olarak Anıtkabir’i ziyaret eden heyet, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk huzurunda bağımsız, başı dik, özgür, halkçı Türkiye’yi kuracaklarının sözünü verdiler. Anıtkabir Anı Defteri’ni imzalayan Doğu Perinçek şunları kaleme aldı:

“Büyük Devrimci Önderimiz, Aziz Atatürk;

Vatanda birleştik. İstiklal Savaşı ruhuyla huzurundayız. Altı Ok ışığımızdır.

Türkiyemizi Cumhuriyet yıkıcılarından ve BOP Eşbaşkanlarının saltanatından kurtaracağız. En büyük kuvvet kaynağımızsın, kararlıyız.

Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu olarak sana söz veriyoruz: Bağımsız, başı dik, özgür, halkçı Türkiye’yi kuracağız.

Her zaman yolumuzu aydınlatan büyük hatıran önünde saygıyla eğiliyoruz.

Doğu Perinçek – Vatan Partisi Genel Başkanı”

# vatan partisi # ziyaret # anıtkabir # merkez karar kurulu # anı defteri