Oylum Talu kimdir?

Habertürk ve TV8'de sunuculuk yapan 44 yaşındaki Oylum Talu kimdir?

Oylum Talu kimdir?

Oylum Talu, 9 Ağustos 1976 yılında İzmir'de doğdu.

Teyzesi Aysel Okan Türkiye'nin ilk kadın gazetecilerinden olan Talu, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV Bölümü'nde okudu.

Habertürk'te, ''Burası Haftasonu'' ile ''Bir Yaz Gecesi Rüyası'' programını ve Bloomberg HD'de ise Faruk Bayhan'la birlikte ''İkonoskop'' isimli programı sundu. ''Emlakta Bugün'' programını sunan Talu 6 Nisan 2011 tarihinde de 2010 Yılı Televizyon Yıldızları ödül töreninde sunuculuk yaptı.

Oylum Talu, Müjdat Gezen Sanat Okulu'nda televizyon, röportaj ve söyleşiler dersi veriyor. Aynı zamanda Müjdat Gezen Sanevizyon bölüm başkanı. Ve kendisi de eğitimine devam ediyor, Kadir Has Üniversitesi'nde doktora yapıyor.

Oylum Talu, ekim 2005 tarihinde, iş adamı Mert Çelet ile hatam dediği bir evlilik yaptı. Daha sonra ocak 2007 tarihinde de boşandı. Boşanmasının üstünden çok geçmedi Habertürk'ten ayrıldı, Hakan Yangın'la evlenmek için ağabeyinin yaşadığı ABD'ye gitti. Ama evlenmeden ayrıldılar.

Çok başarılı bir yazar olan Kahraman Tazeoğlu, ''Kayıp Yüzyılın Prensesi Oylum Talu'' adında onun için kitap yazdı.

20 Nisan 2013 tarihinde Methi Bengisu ile evlenmiştir. Çiftin 2016 yılında ikiz bebekleri doğmuştur.

Oylum Talu-Methi Bengisu çiftinin geçtiğimiz aylarda boşanmışlardı.

Oylum Talu Instagram'dan eşi ile bir fotoğrafını paylaşarak, "Yolumuza artık iki yakın arkadaş ve Efe ve Defne'nin annesi babası olarak devam edeceğiz. Paylaşamadığımız, anlaşamadığımız hiçbir nokta yok. Eşim hep benim hayatımda olacak. Hem dostum, hem sırdaşım, dünyanın en iyi babası ve benim en güvendiğim insan. Peki bu kararı neden mi aldım? Bazen arkadaş olmak evli olmaktan daha doğru oluyor" ifadelerini kullanmıştı.

# abd # habertürk tv # kahraman Tazeoğlu # Oylum Talu # Methi Bengisu # oylum talu çocukları # oylum talu boşandı mı # oylum talu eşi