Galatasaray taraftarlarından 'Türkiye laiktir laik kalacak' sloganları

Abdi İpekçi Arena'da oynanan maçta stad taraftarlar tarafından tıklım tıklım dolduruldu. Maç başlamadan dakikalar önce Galatasaraylı taraftarlar "Türkiye laiktir laik kalacak" sloganları attı. Bu sloganlara Galatasaraylı basketçi Sinan Güler de kafasını sallayarak destek verdi.

Galatasaray taraftarlarından 'Türkiye laiktir laik kalacak' sloganları

Abdi İpekçi Arena'da oynanan maçta stad taraftarlar tarafından tıklım tıklım dolduruldu. Odatv'nin haberine göre, maç başlamadan dakikalar önce Galatasaraylı taraftarlar "Türkiye laiktir laik kalacak" sloganları attı. Bu sloganlara Galatasaraylı basketçi Sinan Güler de kafasını sallayarak destek verdi.

Muhteşem bir atmosferde başlayan maç Galatasaray'ın mutlak üstünlüğü ile oynandı. İlk maçı Galatasaray 66-62'lik skorla kaybederken bu maçta 5 farklı galibiyet şampiyonluk için yetiyordu.

Birinci çeyrek 27-16 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona erdi. Maçta ikinci çeyrek 43-35 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona erdi. Büyük mücadeleye sahne olan Üçüncü Çeyrek ise Galatasaray'ın 61-54 Strasbourg karşısındaki üstünlüğüyle sona erdi.

# Galatasaray # laiklik # Galatasaray şampiyon # galatasaray taraftarından laiklik sloganı