2 Ocak 2017 Pazartesi Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Ankara ve İstanbul'da kar yağışı etkili oluyor. Milyonlarca öğrenci soğuk hava ve kar yağışının etkili olmasıyla birlikte 2 Ocak 2017 Pazartesi günü Ankara ve İstanbul'da okullar tatil olacak mı sorusunun cevabını merak ediyor. Peki, 2 Ocak 2017 Pazartesi Ankara ve İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Ankara Valisi Ercan Topaca, 2 Ocak Pazartesi Ankara'da okulların tatil edilip edilmeyeceğine yönelik açıklama yaptı.

2 Ocak 2017 Pazartesi Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi

1-2 OCAK 2017 ANKARA HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, 1 Ocak 2017 Pazar günü Ankara çok bulutlu. En düşük hava sıcaklığının eksi 6 olacağın tahmin edilirken, en yüksek sıcaklığın ise eksi 2 olması bekleniyor.

1-2 OCAK 2017 İSTANBUL HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, 1 Ocak 2017 Pazar günü İstanbul'da kar yağışı bekleniyor.

En düşük hava sıcaklığının 1 derece olacağı beklenirken en yüksek sıcaklığın 5 derece olması tahmin ediliyor.

2 OCAK PAZARTESİ ANKARA VE İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ

Meteoroloji tahminlerine göre Ankara ve İstanbul'da etkili olan soğuk hava ile kar yağışı, milyonlarca öğrenci ve velinin aklına, 2 Ocak 2017 Pazartesi günü Ankara ve İstanbul'da okullar kar nedeniyle tatil olacak mı sorusu geliyor.

2 OCAK PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL AÇIKLAMASI YAPILMADI

2 Ocak 2017 günü Ankara ve İstanbul'da okulların tatil olup olmadığına yönelik Ankara ve İstanbul Valiliği, Ankara ile İstanbul Valisi ve büyükşehir belediyelerinden herhangi bir açıklama gelmedi.

2 Ocak Pazartesi günü Ankara veya İstanbul'da okulların tatil olup olmadığına yönelik gelecek herhangi bir açıklamayla haberimizi güncelleyeceğiz.

ANKARA VALİSİ'NDEN 'KAR TATİLİ' AÇIKLAMASI

Ankara Valisi Ercan Topaca, 2 Ocak Pazartesi Ankara'da okulların tatil edilip edilmeyeceğine yönelik açıklama yaptı.

Vali Topaca, "Sevgili öğrenciler, yeni yılınız kutlu olsun. Okulların tatil edilmesini gerektirecek meteorolojik şartlar bulunmamaktadır. İyi dersler." ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

# ankara okullar tatil mi # istanbul okullar tatil mi