Barbaros dizisi ne zaman? Konusu ne? Barbaros dizisi oyuncuları kim? Barbaros TRT 1 izle

Akdeniz’i Türk gölü haline getiren kahramanların hikâyesi TRT 1 yapımı 'Barbaroslar' dizisi bomba gibi geliyor. Peki izleyiciyi ekranlara kitlemeye hazırlanan dizinin konusu ne? Barbaroslar Akdeniz'in kılıcı dizisi oyuncuları kim? Barbaroslar dizisi ne zaman? Barbaroslar dizisi nereden izlenir? İşte detaylar...

Barbaros dizisi ne zaman? Konusu ne? Barbaros dizisi oyuncuları kim? Barbaros TRT 1 izle

TRT 1 tarihi dizi kategorisinde yepyeni bir diziyle ekranları sallamaya, reyting rekorları kırmaya geliyor.

Son dönemlerde tarihi dizileri ile ekranları sallayan TRT 1, Payitaht Abdülhamid, Uyanış Büyük Selçuklu, Diriliş Ertuğrul gibi dizilerle reyting rekoru kırmıştı.

TRT 1 yapımı olan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin ilk fragmanı yayınlandığı andan itibaren herkesin ilgi odağı oldu.

İşte dizinin ilk fragmanı:

BARBAROSLAR DİZİSİ KONUSU

Osmanlı İmparatorluğunun en iyi denizcisi, denizlerin fatihi olarak bilinen Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını konu alıyor.

BARBAROSLAR DİZİSİ NE ZAMAN? TRT 1

Pandemiden dolayı dizinin çekimlerine ara verilmişti. Mart ayı gibi yeniden başlayan çekimlerle birlikte Eylül ayı gibi yayına gireceği açıklanmıştı.

Ve o tarih netleşti! Barbaros dizisi 16 Eylül Perşembe saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

BARBAROSLAR DİZİSİ OYUNCULARI

Barbaroslar dizisinin tüm oyuncuları henüz açıklanmadı. Açıklanan isimlere göre Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan ismi açıklanan ilk kişi olmuştu. Şuan ki açıklanan kadroya göre; Yetkin Dikinciler, Ulaş Tuna Astepe, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu dizinin kadrosunda yer alan isimler.

# osmanlı # Diriliş Ertuğrul # Payitaht Abdülhamid # engin altan düzyatan # Akdenizin Kılıcı # Ulaş Tuna Astepe # Yetkin Dikinciler # Caner Topçu # Bahadır Yenişehirlioğlu