FETÖ soruşturmasında 22 kişi gözaltına alındı

Edirne merkezli Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "mahrem yapılanması" soruşturmasında 13 ilde operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda 22 şüpheli gözaltına alındı.

FETÖ soruşturmasında 22 kişi gözaltına alındı

Türkiye'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadele devam ediyor. Son olarak FETÖ'nün ''mahrem yapılanması'' soruşturması kapsamında harekete geçildi.

EdirneEmniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, meslekten ihraç edilen müfettiş, komiser, akademisyen ve askeri personel ile avukatların yanı sıra görevde olan memurların da aralarında bulunduğu 23 şüphelinin yakalanması için operasyon düzenledi.

Ankara, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Isparta, İstanbul, Afyonkarahisar, Kırıkkale, İzmir, Erzincan, Trabzon, Mersin, Ağrı ve Uşak'ta belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlarda 22 zanlı gözaltına alındı. Bir şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Zanlılar ifadelerinin alınması için Edirne Emniyet Müdürlüğüne getirilecek.

# izmir # istanbul # ankara # Kahramanmaraş # trabzon # Edirne # soruşturma # operasyon # ısparta # Fetullahçı Terör Örgütü # Afyonkarahisar # terörle mücadele # gözaltı # Erzincan # fetö son dakika # şanlıurfa # fetö operasyon # FETÖ soruşturma # fetö soruşturması # mahrem yapılanma # FETÖ mahrem yapılanma # ağrı # uşak # emniyet # kırıkkale # fetö operasyonları # istanbul fetö # edirne fetö # izmir FETÖ # trabzon fetö # ankara fetö # FETÖ soruşturması gözaltı