TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kaslowski: ''Ülkemiz doğu ile batı arasında köprü olma potansiyeline sahip''

TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı yapıldı. Türkiye Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, online olarak gerçekleşen toplantıda konuştu; "Ülkemiz doğu ile batı arasında köprü olma potansiyeline sahiptir" dedi. Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan da "Faizi düşürmek için reform yapmalıyız" ifadelerini kullandı.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kaslowski: ''Ülkemiz doğu ile batı arasında köprü olma potansiyeline sahip''

TürkSanayicileri ve İş İnsanları Derneği online olarak toplantı düzenledi. Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nın konuşmacıları TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski ve Konsey Başkanı Tuncay Özilhan'dı.

Türkiye'nin kaynaklarına dikkat çeken Kaslowski, şu sözleri sarf etti.

- Cumhuriyetimizin 100. yılına yaklaşırken, hikayemizin dayanağı belli. İnsan kaynaklarımıza, yer üstü doğa kaynaklarımıza, çalışan nüfusun yüzde 74’üne iş ve aş imkânı sağlayan KOBİ’lerin büyüme potansiyeline, tüm alanlarda yaratıcı ve farklı olma kapasitemize inanıyoruz.

- Ülkemiz bugün de doğu ile batı arasında köprü olma potansiyeline sahiptir. Bu potansiyeli ülkemizin ve toplumun tüm kesimlerinin refahını yükseltmek için kullanmak hepimizin elinde.

- Topraklarımızın yer üstü, yer altından çok daha zengin ve bu zenginlik daha sürdürülebilir nitelikte.

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan da açıklamalarda bulundu. Özilhan değişen sisteme değindi. Özilhan, "Pandemi sonrasında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak." dedi.

ulusal.com.tr

# türkiye # kobi # türk # batı # doğu # tüsiad # sanayici # derneği # iş insanları