İşte Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki oy farkı! CHP'den flaş Maltepe açıklaması

İstanbul Maltepe'de 1089'un sandığın 497'si sayıldı. Binali Yıldırım'a fazladan yazılan 10 oy düzeltildi. Yıldırım 493 sandıkta toplamda 149'a düştü. Yıldırım ile İmamoğlu arasındaki fark ise 13.938. Bilgileri paylaşan CHP'li Barış Yarkadaş, "İmamoğlu, mazbatayı en geç iki gün içinde alır ve hizmete başlar..." dedi. Twitter'dan paylaşım yapan CHP'li Barış Yarkadaş, Maltepe'de sayımın durduğunu ve Özel Harekat polislerinin duruma müdahale edil salona girdiğini yazdı.

İşte Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki oy farkı! CHP'den flaş Maltepe açıklaması

İstanbul'un Maltepe ilçesindeki sandıklardaki oyların yeniden sayım işlemi devam ediyor.

1089 sandıktan 497'sinin sayıldığı aktarıldı. Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı AKP'li Binali Yıldırım'a fazladan yazılan 10 oyun düzeltildiği bildirildi.

Yıldırım'ın oylarının 493 sandıktan toplamda 149'a düştüğü vurgulandı. Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Millet İttifakı İstanbul adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki oy farkının 13 bin 938 olduğunun bilgisi paylaşıldı.

Bilgileri paylaşan CHP'li Barış Yarkadaş, "İmamoğlu, mazbatayı en geç iki gün içinde alır ve hizmete başlar..." dedi.

Barış Yarkadaş'tan Maltepe iddiası

Twitter'dan paylaşım yapan Barış Yarkadaş, Maltepe'de sayımın durduğunu ve Özel Harekat polislerinin duruma müdahale edil salona girdiğini yazdı.

Yarkadaş'ın paylaşımında "Maltepe İlçe Seçim Kurulu'nun, Sandık Sayım Kurulu sayısını ve sayımı artırmak istemesine tepki gösteren MHP ve AKP'liler, sayım alanına topluca girerek çalışmaları durdurdu. Bunun üzerine Özel Harekat duruma müdahale etti ve salona girdi. Şu an sayım yapılamıyor." ifadeleri yer aldı.

ulusal.com.tr

# istanbul # ekrem imamoğlu # chp # AKP # maltepe # seçim sonuçları # binali yıldırım # mazbata # barış yarkadaş