Sevdiklerinize yollayabileceğiniz en güzel Cuma mesajları... 7 Şubat'a özel Cuma mesajları

Hayırlı Cumalar! Özenle seçilmiş Cuma mesajlarını sizler için derledik. 7 Şubat Cuma gününün önemini anlatan Cuma mesajları... Whatsapp ve Facebook'tan sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz en özel Cuma mesajları...

Sevdiklerinize yollayabileceğiniz en güzel Cuma mesajları... 7 Şubat'a özel Cuma mesajları

Dualarımdan, dillerimden düşmeyen ailem... Bu cumada kalbimde olduğunuz gibi dualarımdasınız... Rabbim cumanızı hayırlı eylesin.

Allah, ömrünüzü zeytin ağacının ömrü gibi uzun, bedeninizi zeytinyağı gibi sıhhatli, yuvanızı zeytin taneleri gibi bereketli yapsın... Hayırlı, nurlu cumalar...

Allah'ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affet. Tüm Müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kâbuslar senden uzakta, melekler başucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Cuma günün mübarek olsun.

Ey Allah’ım! Senin rahmetini umuyorum. Beni göz açıp kapayıncaya kadar da olsa nefsimle başbaşa bırakma. Halimi tümüyle düzelt, Senden başka İlah yoktur. Cumamız mübarek olsun.

Cumamız mübarek dualarımız ve tövbelerimiz kabul olsun. Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun. Allah Cumanızı kabul ve mübarek eylesin…

Ya Rabbi; gönlümün tesbihine umut boncukları dizdim tane tane. Her bir çekişte af diyerek sığındım rahmetine. Hayırlı Cumalar.

Allahümme salli ve alâ seyyidinâ Muhammed ve alâ âli seyyidinâ Muhammed Hayırlı Cumalar.

Ya Rabbi! Çabamızı karşılıksız bırakma, günahlarımızı bağışla, ibadetimizi en güzel şekilde yerine getirmemizi sağla. Hayırlı Cumalar.

Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,endişe içinde yenen baldan daha tatlıdır. Namus içinde yaşanan bir çadır, ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha sevimlidir. Cumanız Mübarek Olsun

Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın…Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.

Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın... Amin

Yeni gün ülkemize barış, sevgi, huzur ve kardeşlik getirsin. Bu cuma yeniden birliğimize, dirliğimize, bütünlüğümüze vesile olsun. Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun.

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. saadetler hepimizin olsun. ne kurulan bağlar bozulsun, ne de dostlar unutulsun. cumanız mübarek olsun.

ulusal.com.tr

# Cuma # 7 Şubat Cuma # cuma mesajları