Siyasete bayram molası: Hangi partiler arasında bayramlaşma olacak?

Siyasi partilerin kendi aralarında yapacağı bayramlaşmanın takvimi belli oldu. Bayramlaşmalar son 3 bayramda olduğu gibi yine çevrimiçi konferansla yapılacak.

Siyasete bayram molası: Hangi partiler arasında bayramlaşma olacak?

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde siyasete bayram molası verilecek, parti temsilcileri çevrimiçi görüşmede buluşacak.

Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu.

Salgın nedeniyle bu yıl yine bayramlaşma çevrimiçi konferansla yapılacak. İlk bayramlaşmayı saat 09.30’da CHP ile yapacak AK Parti, MHP ve Vatan Partisi’nin de aralarında bulunduğu partilerle görüşecek.

Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin başkanlığındaki AK Parti heyeti, Deva Partisi, Gelecek Partisi ve PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile bayramlaşmayacak.

Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya başkanlığındaki MHP heyeti AK Parti'nin yanı sıra CHP, Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi ile de çevrimiçi olarak bir araya gelecek.

İlk bayramlaşmasına saat 09.10’da Demokrat Parti ile başlayacak Vatan Partisi de saat 12.10’da AK Parti heyetiyle görüşecek. Vatan Partisi heyeti, CHP, DSP, Saadet Partisi, İyi Parti, Yeniden Refah Partisi, ANAP, Gelecek Partisi ve Bağımsız Türkiye Partisi ile de bayramlaşacak.

Vatan Partisi’nin bayramlaşma heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem, Öncü Kadın Genel BaşkanıMeltem Ayvalı ve Öncü Gençlik Genel Başkanı Barış Demiralay olacak.

CHP ise bu bayram 16 parti ile bayramlaşma yapacak. CHP heyetine Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç başkanlık edecek.

# chp # mhp # ak parti # İyi Parti # vatan partisi # deva partisi # Kurban Bayramı # saadet partisi # Mevlüt Karakaya # meltem ayvalı # Yeniden Refah Partisi # ali öztunç # büyük birlik partisi # Barış Demiralay # anap # Bağımsız Türkiye Partisi # Öncü Kadın Genel Başkanı # öncü gençlik genel başkanı # özlem zengin