18'inci Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali başladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 18'inci Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali başladı. Festivalin açılış konserinde piyanist Gülsin Onay ve şef Nisan Ak yönetimindeki Ancyra Ensemble topluluğu sahne aldı.

18'inci Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali başladı

Bu yıl 18’incisi düzenlenen Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali bu yıl da müzik severlere kapılarını açtı.

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Gümüşlük Antik Taş Ocağı’nda düzenlenen festivalin açılış konseri klasik müzik dinletisi ile başladı.

Açılış konserinde sahneye çıkan devlet sanatçısı piyanist Gülsin Onay ve şef Nisan Ak yönetimindeki Ancyra Ensemble topluluğu müzik severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Piyanist Gülsin Onay gecede yaptığı konuşmasında tarihi alanda müziği paylaşmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da Gümüşlük Müzik Festivali’nin, 3 bin 500 yıllık tarihi olan Bodrum’u en iyi ifade eden oluşumlardan olduğunu söyledi.

29 AĞUSTOS’A KADAR DEVAM EDECEK

Mozart ve Edward Elgar’ın eserlerine yer verilen konser klasik müzik meraklıları tarafından ilgi ile izlendi.

18’inci Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, Türkiye'den ve dünyanın farklı ülkelerinden gelen sanatçıların konserleriyle 29 Ağustos’a kadar devam edecek.

# bodrum # muğla # müzik # gümüşlük # açılış # mozart # Muğla Bodrum # ahmet aras # Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras # Gülsin Onay # Gümüşlük Müzik Festivali