Bakan Kasapoğlu'ndan öğrencilere güzel haber: 19 Mayıs itibarıyla başladı

Haziran ayı burs ve kredi ödemeleri 19 Mayıs itibarıyla başladı. Açıklamayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu yaptı. Kasapoğlu ödemelerin 23 Mayıs’a kadar tamamlanacağını duyurdu.

Bakan Kasapoğlu'ndan öğrencilere güzel haber: 19 Mayıs itibarıyla başladı

Öğrenciler haziran ayı burslarını mayıs ayında alacak.

Yükseköğrenim öğrencilerinin haziran ayı burs ve kredi ödemelerinin 6-10 Haziran tarihlerinde yatırılması hedefleniyordu. Ancak Gençlik ve Spor Bakanlığı ödemeleri Ramazan Bayramı öncesine aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, ödemelerin öğrencilerin hesaplarına 19 Mayıs itibarıyla yatmaya başladığını duyurdu. Kasapoğlu, ödemelerin 23 Mayıs’a kadar tamamlanacağını ifade etti.

Kasapoğlu, açıklamasında ayrıca salgın sürecine de değindi, bugünlerin devlet ve millet iş birliği ile kısa zamanda atlatılacağını vurguladı. Bakan Kasapoğlu “Her zaman olduğu gibi bu süreçte de öğrencilerimizin yanındayız” dedi.

Ödemelere ilişkin takvim de açıklandı. TC Kimlik numarasının sonu "0" olanlar 19 Mayıs, "2" olanlar 20 Mayıs’ta ödemeyi alacak. Kimlik numarasının sonu "4" olanlar 21 Mayıs, "6" olanlar 22 Mayıs, "8" olanlar ise 23 Mayıs'ta paralarını çekebilecek.

ulusal.com.tr

# kredi # ramazan bayramı # burs # gençlik ve spor bakanlığı