Sahada futbol terörü!

Amatör Lig maçlarında yaşanan kavga, pes dedirtti. Bölgesel Amatör Lig'deki Tekirdağspor, konuk ettiği Edirnespor oyuncularına saldırdı. Manisa'da ise Salihli Adalaspor ile Selendi Belediyespor oyuncu ve taraftarları, sahada tekme tokat kavga etti.

Sahada futbol terörü!

Bölgesel Amatör Lig 14'üncü hafta karşılaşmasında Tekirdağspor-Edirnespor maçı sonunda futbolcular birbirlerine girdi.

Namık Kemal Stadyumu'nda oynanan maçta Tekirdağspor 3-1 yenildi. Maçın son dakikalarına doğru yenilgiyi hazmedemeyen Tekirdağspor taraftarları, oyunculara sözlü sataşarak sahaya su şişesi attı.

Hakemin maçı bitirmesiyle Tekirdağspor ile Edirnespor’un oyuncuları birbirlerine girdi. Sahaya çok sayıda Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ekibi sevk edildi.

Olayların ardından iki takım futbolcuları Çevik Kuvvet ekipleri eşliğinde soyunma odasına gitti.

Benzer görüntüler Manisa’da da yaşandı. 1'inci Amatör Lig D Grubu’nda yer alan Salihli Adalaspor ve Selendi Belediyespor arasında oynanan maçta olaylar çıktı.

Sahaya inen Selendi Adalaspor taraftarları ve oyuncular, hem hakemi hem de rakip takımın oyuncularını linç etmek istedi.

Ev sahibi takımın oyuncuları ve taraftarları, rakip takımın futbolcularına tekme, tokat ve ucu çivili sopalarla vurdular.

Selendi Belediyesporlu 5 futbolcu ve hocası Adem Korkmaz aldığı darbeler nedeniyle Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavilerin ardından rapor alan oyuncular ve antrenör taburcu edildi.

ulusalkanal.com.tr

# terör # amatör lig # tekirdağspor # edirnespor