Son dakika haberleri... Manisa'da deprem! İstanbul, İzmir, Balıkesir ve Aydın'da da hissedildi (28 Ocak 2020 Kandilli- AFAD son depremler)

Manisa'da 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Valilik, can kaybı ve hasar olmadığını açıkladı. Manisa Kırkağaç'ta saat 17:53'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremin derinliği 7 kilometre olarak açıklandı. Deprem çevre iller İzmir, Aydın ve Balıkesir ve İstanbul'da da hissedildi.

Son dakika haberleri... Manisa'da deprem! İstanbul, İzmir, Balıkesir ve Aydın'da da hissedildi (28 Ocak 2020 Kandilli- AFAD son depremler)

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 4,8 büyüklüğünde deprem oldu.

AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Kırkağaç ilçesinde saat 14.26'da 4,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Deprem, yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Manisa Valisi Ahmet Deniz, "Kırkağaç'ta depremle ilgili herhangi bir olumsuzluk yok" açıklaması yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada; "Depremde can kaybı, yaralanma ve herhangi bir hasar meydana gelmemiştir" denildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Manisa'daki depreme ilişkin, "Şu anda herhangi bir hasar, herhangi bir kayıp söz konusu değil. 4,8 büyüklüğünde, geçmiş olsun." dedi.

BİR DEPREM DAHA

Manisa Kırkağaç'ta saat 17:53'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremin derinliği 7 kilometre olarak açıklandı.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın deprem sonrası yaptığı açıklamada, "Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibariyle, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

# Manisa # izmir # Balıkesir # aydın # ege # soma # izmir deprem # manisa deprem