Gazeteciler sandık başına gidiyor

İzmir'de gazeteciler sandık başına gidiyor. İzmir Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimini seçecek. Seçimde üç grup yarışacak. Üç grubun adayı da Ulusal Kanal’a konuştu.

Gazeteciler sandık başına gidiyor

Haber: Özgür Doğu Saymaz – Kamera: Samet Can Kocagür

İzmir’de sandıklar gazeteciler için kuruluyor. Bine yakın üyesi bulunan İzmir Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimini belirlemek için seçime hazırlanıyor.

İzmirli gazetecileri temsil edecek cemiyet yönetimi için 3 aday var. Mevcut yönetimde bulunan Dilek Gappi ile Murat Atilla Bölündü ve iki farklı grup olarak yarışa katıldı. Üçüncü grup ise İzmir’in kıdemli gazetecilerinden Mustafa Yılmaz etrafında bir araya geldi.

Cemiyet yönetimine talip olan 3 aday da Ulusal Kanal’a konuştu. 6 yıldır cemiyeti yöneten isimlerden olan Birlikte Güçlüyüz Grubu başkan adayı Murat Atilla, seçime tüzük değişikliği önerisi ile gidecek.

6 yıldır İzmir Gazetecileri Cemiyeti’nde yöneticilik yapan bir diğer başkan adayı da Emek ve Gelecek Grubu başkan adayı Dilek Gappi.

Özgür İGC Grubunun başkan adayı Mustafa Yılmaz da mevcut yönetimi mali konularda şeffaf olmamakla eleştirdi.

Mustafa Yılmaz cemiyeti, İzmir Gazeteciler Meclisi ile yöneteceklerini söyledi.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu 23 Haziran Çarşamba günü Saat:10.00’ Tarihi Havagazı Fabrikasında yapılacak.

# izmir # gazeteci # sandık # İzmir Gazeteciler Cemiyeti # mustafa yılmaz # Dilek Gappi