Gazeteci Nuh Köklü öldürüldü

İstanbul'da akıl almaz bir cinayet yaşandı. Kadıköy'de bir grup kar topu oynarken, mahalledeki bir esnafla tartıştı. Görgü tanıklarının anlatımına göre, önce gruba sopayla saldıran Serkan A. isimli esnaf, daha sonra eline bıçağı aldı, Nuh Köklü'yü bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan esnaf adliyeye sevk edildi.

İstanbul'da akıl almaz bir cinayet yaşandı. Kadıköy'de bir grup kartopu oynarken, mahalledeki bir esnafla tartıştı. Görgü tanıklarının anlatımına göre, önce gruba sopayla saldıran Serkan A. isimli esnaf, daha sonra eline bıçağı aldı, Nuh Köklü'yü bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan esnaf adliyeye sevk edildi.

İstanbul'da akşam saatlerinde akıl almaz bir cinayet yaşandı. Kar topu oyunu sırasında çıkan tartışma ölümle noktalandı.

Olay akşam saatlerinde yaşandı. Görgü tanıklarının anlatımına göre, bir grup saat 21.00 sıralarında Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi'nde kar topu oynuyordu.

Bu sırada mahalledeki bir esnaf çıkan gürültü nedeniyle gruba bağırmaya başladı. Karşılıklı tartışmanın ardından dükkandan aldığı sopayla gruba saldırdı. Grup sopayı esnafın elinden aldı ancak bu kez esnaf dükkandan bıçak aldı. Çıkan arbede sırasında Nuh Köklü bıçaklandı.

Kalbinden yaralanan Nuh Köklü, Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Köklü'yü bıçaklayan Serkan A. olaydan sonra gözaltına alındı. Geceyi Emniyet'te geçiren Serkan A. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Daha önce birçok gazete ve televizyonda çalışan Nuh Köklü'nün öldürülmesine basın meslek örgütleri de tepki gösterdi.

ulusalkanal.com.tr

# gazeteci # kar # kadıköy # topu # öldürüldü # nuh köklü