4 Eski bakan kararına CHP'den ilk açıklama!

4 eski Bakan’la ilgili karar sonrası Meclis Yolsuzlukları Soruşturma Komisyonu’nun CHP ve MHP’li üyeleri basın toplantısı düzenledi. CHP’li Levent Gök, "Verilen sonuç üzücüdür, vicdanları yaralayıcıdır. Biz AKP içerisinde dürüst namuslu arkadaşlrımızın da olduğunu düşünüyorduk" dedi.

4 Eski bakan kararına CHP'den ilk açıklama!

Meclis Soruşturma Komisyonu'nun kararına ilişkin ilk değerlendirme komisyon üyesi muhalefet milletvekilerinden geldi. CHP'li ve MHP'li vekiller, karara tepki gösterdi.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, "Komisyondan Verilen sonuç üzücüdür, vicdanları yaralayıcıdır. Biz AKP içerisinde dürüst namuslu arkadaşlarımızın olduğunu düşünüyorduk, nitekim bu konuda AKP'nin ileri gelenlerinin ettiği sözcükleri de önemsedik." dedi.

AKP'li üyelerden oylama öncesi gelen açıklamaları hatırlatan Gök, o açıklamaları önemsediklerini ve dönüm noktası olabileceğini düşündüklerini belirtti.

İki hafta önce yapılması gereken oylamanın ertelenmesini eleştiren Gök, "Bu konuda da rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarını içinden sıyırma çabalarına bir kez daha tanık olduk. Türkiye siyaseti bugün soruşturma komisyonunda AKP'li üyelerin çoğunluk oylarıyla aldıkları bu kararla kara bir gün yaşamaktadır." ifadelerini kullandı.

Levent Gök, AKP'nin sayısal çoğunluğunu kullandığını belirterek, "Konu kesinleşmemiştir. Bu konu TBMM'nin önüne gelecektir." dedi.

ulusalkanal.com.tr

# chp # açıklama # 4 eski bakan