TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: ''35-40 milyar liralık doping bekliyoruz''

Kasaptan tatlıcısına binlerce esnaf, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin doping etkisi oluşturması için heyecanla müşterilerini bekliyor. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken bu süreçte ekonomide 35 ila 40 milyar liralık hareketlilik beklediklerini söyledi. Palandöken yurttaşları, esnaflardan alışveriş yapmaya çağırdı.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: ''35-40 milyar liralık doping bekliyoruz''

Bıçak bileyicisinden kasabına, tatlıcısından konfeksiyoncusuna binlerce esnafın 9 günlük Kurban Bayramı tatilinden beklentisi büyük...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel BaşkanıBendevi Palandöken, uzun bir süredir salgının olumsuz etkisi altında kalan esnafın durumuna ilişkin değerlendirme yaptı.

Palandöken, Kurban Bayramı'ndaki hareketliliğin ekonomiye 35 ila 40 milyar liralık doping etkisinde katkı yapmasını beklediklerini söyledi.

TESK Genel Başkanı Palandöken, yurttaşların mağduriyet yaşamaması için alışverişte dikkatli olmasını önerdi.

Palandöken, ''Bu merdiven altına dikkat etmemiz lazım. Semtimizde yakınımızda, tanıdığımız bildiğimiz yerlerde korsanlara teslim etmeden ucuza ve kaliteli alacağız. BU süresi inşallah dört dörtlük yaşayacağız'' dedi.

# Kurban Bayramı # TESK # bendevi palandöken # doping # TESK Genel Başkanı