İyi Parti'den İmamoğlu'na HDP'li Buldan tepkisi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajının Millet İttifakında yarattığı kriz devam ediyor. İyi Parti'li yöneticilerden İmamoğlu'nu paylaşımına peş peşe tepkiler geldi.

İyi Parti'den İmamoğlu'na HDP'li Buldan tepkisi

İstanbulBüyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Meral Akşener ve HDP Eş başkanı Pervin Buldan için yaptığı 8 Martpaylaşımına İyi Partili yöneticilerden tepkiler gelmeye devam ediyor.

İyi Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İmamoğluna tepki gösterdi. Çelik, ''İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i PKK'nın siyasi kolunun eş başkanı Pervin Buldan'la eşitlemeye kalkışmak haddini aşmaktır'' dedi.

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Cevat Saraç da Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren isimler arasındaydı. Saraç, İmamoğlunun tweetine yanıt olarak ''Bu tweet için çok zorlandınız mı ? Tam bir Siyaset Kaşarı olmuşsunuz! Yazık! Hiç mi yüreğiniz sızlamadı?'' ifadelerini kullandı.

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş da İmamoğluna tepki gösterdi. Yokuş, ''Ekrem İmamoğlu'nun attığı tweeti doğru bulmuyoruz. Sayın İmamoğlu bunu kendi açısından doğru bulabilir ama biz adı teröre bulaşmış, bölücü terörle iltisaklı olan siyasilerle yan yana anılmak bizim hoşumuza gitmez'' dedi.

İmamoğlu'na bir tepki de İyi Parti Kurucular Kurulu üyesi Vedat Yenerer'den geldi. Yenerer, sosyal medya hesabından '' Allah'ın Ekremi, sen ne menem bir siyasi fırıldaksın? Her açıklamanı, her icraatını talimatla yaptığın çok belli oluyor.. Senden artık gına geldi...'' paylaşımını yaptı.

# istanbul # ekrem imamoğlu # pkk # hdp # İyi Parti # milletvekili # Konya # millet ittifakı # pervin buldan # paylaşım # tweet # siyaset # 8 mart # büyükşehir belediye # vedat yenerer