Küba Ankara Büyükelçisi Luis Alberto Amoros Nunes TGB üyeleriyle buluştu

Küba Ankara Büyükelçisi Luis Alberto Amoros Nunes, Türkiye Gençlik Birliği üyeleriyle çevrimiçi söyleşide bir araya geldi. ABD'nin ülkemizi kaosa sürüklemesine izin vermeyeceğiz diyen Küba Büyükelçisi, "Türkiye'yle stratejik ilişkilerimizi Asya perspektifiyle geliştireceğiz" ifadelerini kullandı. Nunes, ülkesiyle dayanışma mesajı paylaşan Vatan Partisi ve Genel Başkanı Doğu Perinçek'e de teşekkür etti.

Küba Ankara Büyükelçisi Luis Alberto Amoros Nunes TGB üyeleriyle buluştu

Küba Ankara Büyükelçisi Luis Alberto Amoros Nunes, çevrimiçi konferansla Türkiye Gençlik Birliği'nin konuğu oldu.

Etkinliğin açılış konuşmasını Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Dilek Çınar yaptı. Çınar, ABD emperyalizmine karşı Küba ile ortak mücadeleyi sürdüreceklerini ifade etti:

- Küba halkına yarın Türkiye’yi yönetecek genç kadrolar olarak, Küba’yla her alanda somut bir dayanışma ve işbirliği içinde olan bir Türkiye kuracağımızın sözünü veriyoruz.

Küba Ankara Büyükelçisi Luis Alberto Amoros Nunes de ABD'nin Küba'da bir darbe girişimi içinde olduğunu anlattı:

- ABD Küba içerisinde bir kaos çıkarmak istiyor. ABD büyükelçiliği aracılığıyla insanlar şiddete yöneltilmeye çalışılıyor. Başbakanımızın da dediği gibi böyle bir ortam oluşmasına izin vermeyeceğiz. Küba’da ABD’nin düzenimizi bozmalarına izin vermeyeceğiz.

Amoros, Küba olarak Asya ile ilişkilere stratejik baktıklarını söyledi.

- Asya ile ilişkilere stratejik bakıyoruz. Çünkü Asya ülkelerin her alanda atılımlarını görüyoruz ve bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Küba’nın ilişkilerini genişletmek ve yeni dünyanın kurulması için Asya’ya açılmayı sürdüreceğiz.

# abd # vatan partisi # Doğu Perinçek # asya # tgb # türkiye gençlik birliği # küba # ABD emperyalizmi # dilek çınar # kaos # Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Dilek Çınar