Kayseri'de uyuşturucu operasyonu

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 8 kişi gözaltına alınırken yapılan aramalarda, 172 gram metamfetamin, 50 gram bonzai, 17 sentetik hap, bir tabanca ve tabancaya ait mermiler bulundu.

Kayseri'de uyuşturucu operasyonu

Kayseri'de zehir tacirlerinin önlenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Son olarak, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan firari M.B'nin Mimarsinan MahallesiTOKİ Caddesi'ndeki müstakil evde saklandığını tespit etti.

Adrese düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramalarında ve evin bahçesinde yapılan aramada 172 gram metamfetamin, 50 gram bonzai, 17 sentetik hap, bir tabanca ve tabancaya ait mermiler bulundu.

Zanlılardan 7'sine "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan işlem yapıldı.

"Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan gözaltına alınan S.N.Ç, hırsızlık suçundan araması olan A.B. ile tehdit suçundan araması olan Ö.S'nin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

# operasyon # uyuşturucu # kayseri # gözaltı # tabanca # emniyet # metamfetamin # bonzai # melikgazi # mermi # Kayseri Melikgazi # hap # Narkotik Suçlarla Mücadele # sentetik hap # uyuşturucu operasyon # Mimarsinan Mahallesi # uyuşturucu satıcılığı