Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Terörü kullananlar muhalefete açık çek vermiş''

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, meclisteki muhalefete açık destek veren ABD'ye isim vermeden tepki gösterdi. Erdoğan, "terör örgütlerinden asırlık acılara kadar her konuyu kullananlar seçimler için muhalefete açık çek vermiş gözüküyor".. dedi. Partisinin il başkanları toplantısında konuşan Erdoğan, "İstikametini kaybetmiş, avara kasnak gibi dolaşanlara bu memleketi teslim edemeyiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Terörü kullananlar muhalefete açık çek vermiş''

2023 yılındaki seçimlere dikkat çekti. Millet İttifakı'nın güç aldığı yeri işaret etti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, hazırladıkları raporlarla Türkiye’de iktidar değişikliği hedefleyen ABD’yi isim vermeden eleştirdi. Meclis'teki muhalefete verilen desteğe işaret etti:

- Terör örgütlerinden asırlık acılara kadar her konuyu kullananlar seçimler için muhalefete açık çek vermiş gözüküyor. Bu bakımdan 2023 seçimleri çok önemli hale gelmiştir. Karşımızdakiler de farkında.

Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Erdoğan, 2023 yılındaki seçimler için teşkilatlarına talimatlar verdi:

- Çalışmak, daha çok çalışmak ve sonunda başarmak dışında bir alternatifimiz yoktur. Tedbirleri almamız lazım. Meclis ara veriyor. Kapı kapı dolaşmak mecburiyetindeyiz. Kadın kolları gençlik kolları hep birlikte. Sizlerden bu vaktin her gününü, her anını en verimli, en etkili, en dolu şekilde değerlendirmenizi istiyorum.

Erdoğan, Türk ekonomisine karşı yapılan operasyonel çalışmalara ilişkin de konuştu. Saldırıları savuşturmak için altın rezervlerinin devreye sokulduğunu söyledi:

- Terör örgütlerini kullanarak kan dökmek suretiyle Türkiye'yi rayından çıkartmayı başaramayanlar, bu defa daha sinsi yöntemlere yöneldiler. Yeni hedef ekonomimizdi. Biz yurt dışındaki altınlarımızı ülkeye getirmek ve döviz rezervlerini güçlendirerek hazırlığımızı yapmıştık. Güçlü ekonomik politikalarımız sayesinde bunu başarıyla atlattık.

# abd # ak parti # AKP # terör # meclis # terör örgütü # recep tayyip erdoğan # muhalefet # çek