Vatan Partisi İBB adayı Mustafa İlker Yücel: ALO İSKİ

3 ay önce 461 memur alımına çıkan İSKİ, mülakatların üzerinen 1 ay geçmesine rağmen sonuçları açıklamayınca, başvuran yurttaşlar mağdur oldu. Vatan Partisi Yücel, İSKİ'ye sonuçların ne zaman açıklanacağını sordu. İSKİ'den gelen yanıt soruların yanıtını vermeyince Yücel, Levent Kırca ile yanıt verdi

Vatan Partisi İBB adayı Mustafa İlker Yücel: ALO İSKİ

Yaklaşık 3 ay önce 461 kadro memur alımına çıkan İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürlüğü, mülakata hak kazanan adayları 7 Ocak'ta çağırmaya başladı ve bu süreç 8 Şubat'a kadar devam etti. Mülakatların bitmesinin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen, alımların hâlâ sonuçlanmadığı bildirildi. Mülakata giren adaylar, sonucu öğrenememekten şikayetçi.

Mülakat mağduru yurttaşların sorununu gündeme taşıyan Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa İlker Yücel, sosyal medya hesabından İSKİ'ye sorular yöneltti.

Mustafa İlker Yücel @milkeryucel: "461 memur alımı için düzenlediğiniz sınavı geçerek mülakata girenler sonuçları bekliyor. Mülakatlar üzerinden bir ay geçmesine rağmen açıklama yapılmadı. Kamuoyunu bilgilendirmek isterseniz açıklamanızı yayımlamak isteriz. @iskignmudurlugu"

İSKİ, resmi hesabından Yücel'e karşılık verdi ancak mesajda soruların yanıtları yer almadı. İkinci bir mesaj yazan Yücel, bu kez İSKİ'ye unutulmaz oyuncu Levent Kırca'nın ünlü İSKİ skeciyle yanıt verdi...

# ibb # LEvent Kırca # İSKİ # ilker yücel