Ulusal Kanal'ın zirve yürüyüşü anketlere yansıdı

Büyük bir kampanyanın ardından Digiturk dahil tüm platformlarda yayın yapan Ulusal Kanal'ın zirve yürüyüşü sürüyor. Saros'un ardından Sonar'ın yaptığı ankette de Ulusal Kanal üst sıralarda yer aldı. İstanbul geneli, Küçükçekmece, Ataşehir ve İzmit ilçelerinde yapılan araştırmada, Türkiye'nin Milli kanalı medya devlerini geride bıraktı.

Ulusal Kanal'ın zirve yürüyüşü anketlere yansıdı

Büyük bir kampanyanın ardından Digiturk dahil tüm platformlarda yayın yapan Ulusal Kanal'ın zirve yürüyüşü sürüyor. Geçtiğimiz aylarda çeşitli anketlerde güvenilirlikte üst sıralarda yer alan kanal şimdi de izlenme araştırmalarında kendisini gösteriyor. Sonar Araştırma Şirketi'nin Şubat ve Mart ayında farklı il ve ilçelerde yaptığı 'Medya Alışkanlıkları' araştırmasında Ulusal Kanal'ın en çok izlenen kanal olmak yarışında olduğu sonuçlara yansıdı.

İstanbul geneli, Küçükçekmece, Ataşehir ve İzmit ilçelerinde yapılan araştırmada büyük medya devleri olarak tarif edilen medya kurumları arasında, Ulusal Kanal üst sıralarda yer aldı.

Sonar Araştırma'nın ''En Fazla Hangi Haber Kanalını Takip Ediyorsunuz'' sorusunun sorulduğu araştırmada kanalın, İstanbul genelinde 8.4, İzmit ilçesinde 10.5, Küçükçekmece ilçesinde 9, Ataşehir ilçesinde 7.9 oranıyla ikincilik yarışında olduğu görüldü.

Son dönemde büyük atılımlara imza atan Ulusal Kanal'ın hedefi belirledi. Yayın ve haberleriyle Türkiye'nin Milli kanalı olduğunu dosta düşmana gösteren Ulusal Kanal tüm kanalları geride bırakarak 1. kanal olacak.

''BİRİNCİ KANAL OLACAĞIZ''

Ulusal Kanal yöneticileri de Sonar Araştırma'nın anket sonuçlarının tesadüf olmadığını belirti.

Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan anket sonuçlarına ilişkin şu açıklamaları yaptı:

- Güven ve izlenme anketlerinde ikincilik yarışında olduğumuz görünüyor. Milletimizin güven duyduğu bir kanal olmanın ötesinde en çok izlenen kanal da olacağız.

- Tüm çalışmalarımızı ve hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Bu anket sonuçları önümüze koyduğumuz görevin doğruluğu gösteriyor.

Araştırma sonuçlarını değerlendiren Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur da birinci kanal olmak hedefinin ne kadar gerçek ve yakın bir hedef olduğunu belirtti:

- Kanalımıza olan güvenin ve izlenme alışkanlığının günden güne arttığını görüyoruz. Türkiye'nin sorunlarını ve çözüm yolunu ekrana taşıdığımız için milletimiz Ulusal Kanal'ı daha fazla tercih ediyor.

- Önümüzdeki günlerde kanalımıza olan ihtiyaç daha da artacak. Türkiye'nin çözümünü anlatan bir medya grubu olarak daha fazla ilgi göreceğimizi biliyoruz.

- Bu kapsamda gelen anket sonuçları bizim birinci kanal olmak hedefimizi perçinliyor, tesadüf olmadığını gösteriyor.

İŞTE ANKET SONUÇLARI

ULUSAL KANAL'I İZLEYEBİLECEĞİNİZ PLATFORMLAR

Tüm televizyon platformalarından bizi yakından takip edip izleyebilirsiniz. Biz nerede mi varız? İşte cevabı:

• Digiturk 52. kanal

Tivibu 61. kanal

D-Smart 89. kanal

Teledünya 39. kanal

Turkcell TV 124. kanal

Vodafone TV 61. kanal

Blu TV

• HD uyumlu cihazlarınız için ULUSAL KANAL frekansı

➤ Frekans: 12685

Sembol: 30000

➤ Polarizasyon: V-Dikey

SADECE TELEVİZYON DEĞİL İNTERNETTE DE TÜM MECRALARDAYIZ

Toplamda milyonlarca takipçiye sahip sosyal medya hesaplarımıza abone olmadıysanız ya da biri eksik kaldıysa listeye bir göz atın:

• www.ulusal.com.tr internet sitemize ulaşmak için tıklayınız.

www.youtube.com/ulusalkanaltv kanalından canlı yayınımızı, haber merkezimizin hazırladığı haberleri, kaçırdığınız programları, uzmanların sıcak gelişmeler hakkındaki değerlendirmelerini izleyebilirsiniz.

• İnstagram'dan program ve haberlerimize ulaşmak için tıklayınız.

Twitter'da ulusalkanal, ulusalcomtr adreslerinden doğru ve güncel haberlere ulaşabilirsiniz.

• Twitter'da UlusalSpor sayfasından spor camiasında olup bitenleri takip edebilirsiniz.

Radyo yayınlarımız için UlusalRadyo adresini takip edebilirsiniz.

• Facebook'ta bize ulaşmak için tıklayınız.

• Ulusal Kanal Telegram hesabı için tıklayınız.

• Ulusal Kanal Bip hesabı için tıklayınız.

• Ulusal Kanal Yaay hesabı için tıklayınız.

Spotify'dan bizi dinleyebilirsiniz.

# ulusal kanal # twitter # televizyon # Vodafone # Digitürk # anket # frekans # anket sonuçları # Sonuç # kanal # radyo # Telegram # DSmart # blu tv # spotify # araştırma # en çok izlenen kanal # reyting # bip # Saros # ulusal.com.tr # sembol