İstanbul'a kar geliyor

İstanbul Valiliğinin yaptığı duyuruya göre, etkili olan yağışlı havanın, 23 Ocak Perşembe gününden itibaren karla karışık yağmura dönmesi bekleniyor. Meteoroloji İstanbul için 5 günlük hava tahminini yayınladı.

İstanbul'a kar geliyor

Bugün başlayan ve Çarşamba gününe kadar etkili olacak olan yağışın 23 Ocak Perşembe günü karla karışık yağmura dönmesi bekleniyor.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya şöyle:

İstanbul’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre; bugün (20 Ocak) ve yarın (21 Ocak) etkili olacak yağışlı havanın yerini Perşembe (23 Ocak) günü karla karışık yağmura bırakması bekleniyor.

SİLİVRİ'DE KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Beklenen tarihin öncesinde 20 Ocak bugün sabah saatlerinde İstanbul'un Silivri ilçesinde kar yağışı başladı.Silivri'de etkisini gösteren yağmur, yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü.

MGM'NİN İSTANBUL HAVA TAHMİNİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre; İstanbul'da havanın bugün en düşük 4, en yüksek 7 derece yağmurlu, yarın en düşük 3, en yüksek 5 derece hafif yağmurlu, 22 Ocak Çarşamba günü en düşük 0, en yüksek 7 derece parçalı bulutlu, 23 Ocak Perşembe günü en düşük 2 derece, en yüksek 5 derece karla karışık yağmurlu, 24 Ocak Cuma günü ise en düşük 1, en yüksek 5 derece karla karışık yağmurlu olması bekleniyor.

ulusal.com.tr

# istanbul hava durumu # İstanbul kar # mgm istanbul kar