Türk Telekom CEO'su Paul Doany'den 'satış' açıklaması

Türk Telekom CEO'su Paul Doany, Türk Telekom ile ilgili satış planının olup olmadığına yönelik soruyu yanıtladı. Doany, "Türk Telekom içinde yaşanan bir şey yok, her şey yolunda gidiyor. Hisseleri kim alırsa sonucun iyi olması için uğraşıyoruz" dedi

Türk Telekom CEO'su Paul Doany'den 'satış' açıklaması

Türk Telekom CEO'su Paul Doany bugün açıklamalar yaptı.

"EN BÜYÜK ZORLUĞUMUZ KUR"

Bu yıl 2 milyon net abone kazandıklarını, 40,5 milyon aboneye ulaştıklarını ve bu durumun önemli bir başarı olduğunu açıklayan Doany, "En büyük zorluğumuz kur" dedi.

TÜRK TELEKOM İLE İLGİLİ SATIŞ PLANI VAR MI?

Doany, Türk Telekom ile ilgili satış planının olup olmadığına yönelik soruyu yanıtladı. Doany, "Türk Telekom içinde yaşanan bir şey yok, her şey yolunda gidiyor. Hisseleri kim alırsa sonucun iyi olması için uğraşıyoruz. Bu süreç o satışa kredi veren bankalar tarafından yönetilmekte, bu bankaların yüzde 80'i Türk bankaları ve onların zarar yazmamaları gerekiyor. Bu hisseleri her kim alırsa 1-2 yıl içinde çok yüksek değerlere ulaşacak" diye konuştu.

FİBER ORTAKLIK İÇİN TALEPLER

Öte yandan Doany, fiber ortaklık konusunda diğer şirketlerin talebine de değindi. Türk Telekom CEO'su, "Bu konuyu gerçekler ve hukuki durumlar üzerinden değerlendirmek gerek" ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

# türk telekom # Paul Doany