Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi ve hukukta reform açıklaması: ''Reformlar kamuoyuna sunma aşamasına geldi''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla AK Parti 7. Olağan Düzce, Çorum, Amasya, Bartın ve Karabük il kongrelerine bağlandı. Erdoğan konuşmasında, "Ekonomide ve hukukta atacağımız reform adımlarıyla ilgili hazırlıklarımız kamuoyuna sunma aşamasına gelmiştir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi ve hukukta reform açıklaması: ''Reformlar kamuoyuna sunma aşamasına geldi''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla AK Parti 7. Olağan Düzce, Çorum, Amasya, Bartın ve Karabük il kongrelerine bağlandı.

Dün 9 farklı ilde kongreleri yaptıklarını hatırlatan Erdoğan, bugün de 5 ilde daha kongreleri gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Erdoğan, amaçlarının şubat ayı sonuna kadar tüm il kongrelerini tamamlamak olduğunu, ardından da büyük kongreyi toplayarak partiyi 2023'e hazır hale getireceklerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, il kongrelerini salgın şartları sebebiyle sınırlı katılım ve canlı bağlantıyla gerçekleştirmekten elbette memnun olmadıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından dikkat çeken satır başları şu şekilde:

- İnşallah en kısa sürede tüm illerimizdeki teşkilatlarımızla ve vatandaşlarımızla yüz yüze görüşmeyi, kucaklaşmayı, hasret gidermeyi diliyoruz.

''REFORM ADIMLARIYLA İLGİLİ HAZIRLIKLARIMIZ KAMUOYUNA SUNMA AŞAMASINA GELDİ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında ekonomi ve hukukta yapılacak reformlara değindi:

- Reform gündemimizi oluşturmaya başladık.

- Ekonomide ve hukukta atacağımız reform adımlarıyla ilgili hazırlıklarımız kamuoyuna sunma aşamasına gelmiştir.

- Çok daha köklü reformlar için yürüttüğümüz çalışmaları da yeri geldiğinde milletimizle paylaşacağız.

''TÜRKİYE'Yİ 2023 HEDEFLERİYLE BİZ BULUŞTURACAĞIZ''

AK Parti'nin geleceğin de partisi olacağını vurgulayan Erdoğan, ''Cumhur İttifakı ile daha büyük projelere imza atacağız'' dedi:

- AK Parti Türkiye'nin sadece son 18 yılının değil, inşallah daha uzun yıllar boyunca geleceğinin de partisidir.

- Türkiye'yi 2023 hedefleriyle biz buluşturacağız.

- Gençlerimizle ülkemizi 2053 vizyonuyla çok daha ileriye yine AK Parti çatısı altında taşıyacaktır.

- Cumhur İttifakı ile birlikte hep daha ileriye gidecek, hep daha çok hizmet yapacak, hep daha büyük projelere imza atacağız.

''HERKES TÜRKİYE'NİN NEREDEN NEREYE GELDİĞİNİ GÖRÜYOR''

Türkiye'nin bölgesinde ve dünyada önemli bir konuma ulaştığını vurgulayan Erdoğan, ''2023 seçimlerinde milletimizin karşısına alnı ak, yüreği ferah olarak çıkacağız'' dedi:

- Akıl ve vicdan sahibi herkes, güvenlikten diplomasiye kadar Türkiye'nin nereden nereye geldiğini görüyor.

- İhanetlerden, saldırılardan ve tuzaklardan kurtulan Türkiye, bugün artık bölgesinde ve dünyada dengeleri belirleyecek bir konuma ulaşmıştır.

- İnşallah 2023 seçimlerine kadar hem parti teşkilatları hem hükümet hem meclis grubu olarak var gücümüzle çalışarak milletimizin karşısına bir kez daha alnı ak, yüreği ferah olarak çıkacağız.

- Biz, kendi yolumuzda yürümeye, kendi işimize bakmaya, kendi hedeflerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında salgına rağmen AK Parti'ye katılan yeni üye sayısına dikkat çekti:

- AK Parti teşkilatlarımızın geçtiğimiz yıl salgının yol açtığı tüm sıkıntılara rağmen 1 milyon yeni üyeyi partimize kazandırmayı başarmış olmasından büyük bir memnuniyet duyuyorum.

- AK Parti'nin yolu milletin yolu, davası milletin davası, gücü milletin gücüdür.

- Böyle bir misyonla yola çıkmış ve milletimizin teveccühü ile girdiği her seçimden birinci çıkarak 18 yıldır iktidarda kalmış bir partinin mensuplarına düşen görev bu tabloyu hep daha ileriye taşımaktır.

- Üstadın şu mesajını aklımızdan asla çıkarmamalıyız; ''Tohum saç, bitmezse toprak utansın. Hedefe varmayan mızrak utansın. Hey gidi küheylan, koşmana bak sen. Çatlarsan, doğuran kısrak utansın''

# erdoğan # düzce # ak parti # çorum # ekonomi # cumhurbaşkanı erdoğan # karabük # Bartın # amasya # cumhur ittifakı # hukuk # 2023 # Reform # ekonomi reformu # vahdettin köşkü # 2053 # hukuk reformu # 2023 hedefleri