Hatay'da İşçi Partisi rüzgarı

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Levent Kırca Hatay’daydı. İşçi Partisi Defne Belediye Başkan Adayı Dr.Cafer Özenir ile birlikte Sümer Bölgesi halkıyla buluşan Levent Kırca milli hükümete giden yolda yerellerin öneminden bahsederken Defne ‘de Dr. Cafer Özenir’in kazanmasıyla bunun önünün açılacağını tüm yurttaşlarımız için en doğru seçeneğin İşçi Partisi olduğunu belirtti.

Hatay'da İşçi Partisi rüzgarı

Yıkılmaya yüz tutmuş düzende, halkçı,dürüst ve demokratik bir Türkiye inşa etmenin temel olduğunu ve bunu da birlikte başarabileceğimizi tüm halkımıza bu konuda büyük görevler düştüğünü vurguladı. Yürüyüş boyunca gelen soruları yanıtlayan usta tiyatrocu Levent Kırca Türkiye’yi bölmek isteyenlere verilecek en güzel yanıtı Ergenekon’dan alnımızın akıyla çıkarak göstermiş bulunuyoruz diyerek İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek başta olmak üzere tüm aydınlarımızı Hatay’dan selamlayarak aydınlık günler yakındır mesajını verdi. İşçi Partisi DefneBelediye Başkan Adayı

Dr. Cafer Özenir:’ İşçi Partili olmak büyük bir onurdur. İşçi Partisi Türkiye’nin birleştirici unsurudur. Kardeşi kardeşe düşman etmek isteyenlerin her zaman karşısında olacağız. Ne halkımızda bir ayrışmaya ne de komşularımızla bir savaşa izin vermeyiz.Yakın zamanda gördük Suriye ile bizi savaşa sürüklemeye çalıştılar buna izin vermedik Türkiye Suriye kardeşliğini savunduk. Emperyalist güçlerin bu gibi oyunlarına izin vermiyoruz ,vermeyeceğiz. Halkımızın birlik beraberliği ve huzuru için mücadele etmeye hazırız.’ dedi.

Pazar esnafıyla buluşan İşçi Partililer paylaşım kültürünün öne çıktığı Hatay’da ikramlarla karşılanarak ,yüzlerde umut ve neşeyle yürüyüşlerine devam ettiler. Sık sık atılan ‘Levent’ten Cafer ‘e Güler Yüzlü Türkiye’ ‘Cafer Başkan Olacak O Kadar’ sloganları halk tarafından büyük beğeni topladı.

Gezi olaylarında kafasından kapsülle vurulan Berkin Elvan’ın hayata gözlerini kapadığı bu günlerde Ulusal Kanal'a röportaj veren Levent Kırca Berkin Elvan’ın vefatı karşısındaki duyduğu üzüntüyü belirterek Berkin Elvan gibi AKP faşizmine kurban verdiğimiz tüm kardeşlerimizin hesabının sorulacağını belirtti. Ulusal Kanal röportajı ardından esnaf gezisine devam eden

Dr. Cafer Özenir ve Levent Kırca Sümer seçim bürosuna geçti. Burada yapılan toplantının ardından Dr. Cafer Özenir Hatay yerel kanalı HRT canlı yayını için kanala geçti. Levent Kırca da bugün gerçekleşecek olan Çekmece bölgesindeki toplantısı için dinlenmeye çekildi.

ulusalkanal.com.tr

# hatay # işçi partisi # LEvent Kırca # belediye başkan adayı # defne # esnaf ziyareti