Hadi 24 Mart 2019 Pazar bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı... NASA 2028'e kadar hangi gök cisminde kalıcı olacak? Dünya su günü teması

Para ödüllü bilgi yarışması Hadi'nin 24 Mart 2019 pazar günkü yarışmalarının ödülü ne olacak? Hadi'den beklenen pazar sürprizleri nedir? Günün yarışmaları neler? Joker kodu açıklandı mı? 50 bin TL ödüllü Hadi bu akşam 20.30'da... ipucu sorusu şöyle: NASA 2028 yılına kadar hangi gök cisminde kalıcı olmayı hedefliyor? Ailece hadi'nin ipucu sorusu ise dünya su gününden geliyor. Dünya Su Günü 2019 teması nedir? Yanıtlar haberimizde

Hadi 24 Mart 2019 Pazar bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı... NASA 2028'e kadar hangi gök cisminde kalıcı olacak? Dünya su günü teması

Hadi'de günün yarışmaları belli oldu... Ailece hadi bugün 19.30'da başlayacak. Yarışmayı ünlü oyuncu Ceyda Düvenci sunacak... Ödülü de 20 bin TL olacak... Yarışmaya ilişkin ipucu sorusu da paylaşıldı. İişte ipucu: "Bugünkü ipucumuz her yıl kutlanan özel bir günden geliyor sevgili hadiciler. Uluslararası Dünya Su Günü her yıl 22 Mart’ta tatlısu kaynaklarının önemine dikkat çekmek ve tatlısu kaynaklarının sürdürülebilir yönetimine odaklanılmasını sağlamak amacıyla kutlanmaktadır. Her yıl farklı temalarla kutlanan bu günün 2019 yılı için teması nedir biliyor muyuz?"

Yanıtı "Kimseyi geride bırakmamak" olacak...

Birleşmiş Milletler (BM), 22 Mart Dünya Su Günü için bu yılın temasını, “Kimseyi Geride Bırakmamak” olarak belirledi.

NASA'NIN 2028 HEDEFİ

Büyük ödüllü hadi ise bu akşam 20.30'da... Ödülü 50 bin TL.

Büyük ödüllü hadi için ipucu sorusu açıklandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bugünkü ipucumuz bilimsel keşiflerin sınırlarını genişletmeyi amaçlayan NASA'dan geliyor sevgili hadiciler. NASA Yöneticisi Jim Brienstine'in açıklamalarına göre uzay ajansı 2028 yılına kadar bir gök cismine düzenli olarak astronotlar göndermeyi ve orada kalıcı olarak kalmayı hedefliyor. Siz hangi gök cisminden bahsedildiğini biliyor musunuz?”

Doğru yanıt “Ay” olacak...

HADİ NEDİR?

Binlerce kişinin aynı anda yarışmaya katılabildiği Popüler para ödüllü mobil canlı bilgi yarışması Hadi nedir? Nasıl oynanır? İşte yanıtı...

Günde ortalama iki kez yayınlanan yarışma, kazanan katılımcıların binlerce lira gerçek parayı aralarında paylaşmasıyla sonuçlanıyor. Yarışmacıların 12 soruyu bilmeleri durumunda büyük ödülü kazanmaya hak kazanıyor. Telefon uygulamasını indiren kullanıcılar eğlence ve heyecanı bir arada yaşıyor.

Yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli oluyor. Uygulamayı kullanmak da ücretsiz. Önceden bildirilen yarışma saatinde uygulamaya giren kullanıcılar yarışmaya katılabiliyor. Uygulamayı açık tutarak yarışmanın başlanması bekleniyor. Yarışmaları Merve Toy ya da Müge Boz sunuyor. Başarılı sunucuların bazen ünlü konukları da oluyor.

Yarışma başlayınca sunucuların açıkladığı sorulara 10 saniye içinde yanıt vermek gerekiyor. Çoktan seçmeli cevaplardan doğru olan tıklandığında bir sonraki soruya geçmeye hak kazanılıyor.

Yarışma esnasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor. Hakaret içeren mesajlar Hadi yönetimi tarafından engelleniyor.

Öte yandan arkadaşını yarışmaya üye yapanlar bir can hakkı kazanıyor.

# joker # hadi # ipucu # NASA # ipucu sorusu # 24 mart